Bekijk de trailer van Sabino, een film over machismo en homofobie

Leestijd: < 1 min

Sabino is gay en woont alleen op zijn ranch in Mexico. Nadat hij zijn paard is kwijtgeraakt en er over hem geroddeld wordt in zijn dorp, moet hij verschillende problemen zien te overwinnen. Dat is het verhaal van de korte film Sabino. Bekijk hier de trailer slash wervingsvideo.

Sabino is een universeel verhaal dat zich afspeelt in Mexico. Een verhaal over acceptatie, vergeving en bevrijding, waarin sociale thema’s als vooroordelen, machismo, homofobie en eenzaamheid aan bod komen.

Hartverscheurend verhaal

De film gaat over het leven van Sabino, een homoseksuele man die alleen op zijn ranch woont. Nadat hij zijn paard is kwijtgeraakt, moet hij verschillende problemen zien te overwinnen. Een daarvan is het gerucht dat over hem de ronde doet in zijn dorp.

Sabino is een hartverscheurend verhaal dat in vijftien minuten wordt verteld. Pedro Félix Aguilar is zowel de schrijver, producent als regisseur van de film, die tevens zijn afstudeerproject is.

Crowdfunding

De film gaat in première op 27 juni in Mexico City, maar voor het zover is zijn ze een crowdfunding-actie gestart om geld in te zamelen voor de productie ervan. Hiervoor gebruiken ze het platform Seed & Spark, dat zich speciaal richt op de filmindustrie.

Bekijk hieronder de trailer slash wervingsvideo van Sabino.

Powered by Labrador CMS