De 35-jarige Jonathan Van Ness brak bij het grote publiek door als haar- en beautystylist in Queer Eye, het Amerikaanse make-overprogramma waarin vijf experts iemand zowel uiterlijk al innerlijk weer op de rit helpen.

Getting Curious

Inmiddels staan er zes seizoenen en drie specials op Netflix. Voor het streamingplatform maakte Van Ness nog een serie, op basis van diens eigen podcast: Getting Curious with Jonathan Van Ness. Hierin ging hen op zoek naar antwoorden op de meest uiteenlopende vragen, waaronder bijvoorbeeld: zijn insecten geweldig of goor? Of: waarom is haar zo belangrijk?

Gay of Thrones

Van Ness werd meerde keren genomineerd voor een Emmy Award, voor diens webserie Gay of Thrones. Dat was een parodie op Game of Thrones. Daarnaast schreef hen de autobiografie Over the Top: A Raw Journey to Self Love.

Al diens uitingen, of het nu series, podcasts, boeken of liveshows zijn, gebruikt Jonathan van Ness als platform om verandering en zelf-liefde te promoten. Hen is fanatiek supporter van de lhbtq-gemeenschap, spreekt zich uit tegen pesten en de stigma’s van hiv, en voor seksuele gezondheid.   

Fun & Slutty

Op 7 juni komt de presentator naar de AFAS Live in Amsterdam, met een show getiteld Fun & Slutty with Jonathan Van Ness

Het is de eerste keer dat Jonathan van Ness een liveshow geeft in Nederland. Tijdens de vorige twee wereldtours, die hen langs uitverkochte zalen in de USA, UK, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland voerde, sloeg die ons land over. Nu is er eindelijk de kans om deze levende legende live te zien schitteren.

MOJO Concerts en [PIAS] Comedy presenteren:

JONATHAN VAN NESS - FUN & SLUTTY WITH JONATHAN VAN NESS 
Woensdag 7 juni 2023 | AFAS Live, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €40,32 (incl. servicekosten)

Meer info over dit evenement vind je op mojo.nl/jonathanvanness.
Tickets voor de show koop je via Ticketmaster.nl.

Winnen!

Winq verloot 2x2 tickets voor de show. Wil je kansmaken? Vul dan het formulier onder de afbeelding in!