Tom (gespeeld door Yoav Keren) wordt door zijn meedogenloze vader uit huis gezet en loopt verloren rond. Hij wil acteur worden, geluk vinden en een doel in zijn leven. Maar bovenal wil hij dat iemand hem leuk vindt.

Geobsedeerd

Totdat zijn militaire dienst begint – een vereiste voor alle Israëlische burgers vanaf achttien jaar – verdient Tom zijn geld als pizzabezorger en af en toe heeft hij een klus als model.

Op die manier ontmoet hij Rami (een rol van Gal Amitai), een opvallend knappe fotograaf die aanzienlijk ouder is dan Tom. Rami raakt geobsedeerd door Tom, die slim genoeg is om daarop in te spelen. Hij overtuigt de kunstenaar ervan om hem meer werk te geven en zelfs een plek om te slapen.

Lijnen vervagen

Maar wie exploiteert wie? Rami wordt langzaamaan veeleisender en spoort Tom uiteindelijk aan tot dingen waarbij hij zich niet prettig voelt, zoals naaktfotografie. En terwijl de lijnen steeds verder vervagen, moet Tom leren voor zichzelf op te komen.

Dat is het verhaal van Like Me, van de Istraëlische filmmaker Eyal Kantor. Het is een coming-of-age verhaal dat de weg volgt van een jonge man op zoek naar zichzelf.

Trailer

Waar en wanneer de film te zien is, weten we helaas nog niet. Maar we hebben wel alvast de zinderende trailer voor je, die bekijk je meteen hieronder.