Double Shift

Een sportschool en huiskamer in één

21 maart 2023, 1 minuut

Double Shift opende in juni haar deuren met een compleet nieuw sportschoolconcept in Amsterdam: een plek waar sport naadloos aansluit op de rest van je leven. 

Het leven bestaat tegenwoordig uit vele verplichtingen. Daarom bedachten Aron Kovacs en Maarten Pleunis een nieuw concept waar alles onder één dak valt, zodat sporten iets minder moeite kost. Een plek waar je afspreekt met je vrienden, waar je kunt werken, een massage kunt boeken, relaxen in de sauna én kunt sporten. Daarnaast worden er exposities, speaker events, diners en cocktailavonden georganiseerd. Deze vernieuwende sportschool bevindt zich, verborgen, in het hart van de Jordaan – in een historisch pakhuis van 1000 m2. Van oorsprong was dit een Stoom-Suikerraffinaderij.

Double Shift
Double Shift

Oprichter Aron & Maarten over Double Shift: "Door je dag in te delen hoe het jou het beste uitkomt (tijdens, voor, of na werk sporten) is je dag veel minder versplinterd en houd je het sporten veel langer vol. We bieden een plek waar je alles kunt doen, zodat je niet alleen langskomt omdat het moet, maar vooral omdat je dat wilt! Kortom: een sportschool die het sporten naadloos laat aansluiten op de rest van je leven."

Double Shift
Double Shift

Wat kun je verwachten? Nou, er is Technogym-apparatuur, er zijn groepslessen en personal trainers maar ook masseurs van Tension Tamers, een wellness sauna, een lounge en zachte handdoeken van Yumeko en natuurlijke body- en haarproducten van Malin&Goetz. Verder zijn er flexibele werkplekken met een juice- en koffiebar.

Double Shift
Double Shift

Double Shift bevindt zich op de Lauriergracht 102 in Amsterdam. Voor meer informatie klik je hier. Openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag 7.00-23.00 uur en op zaterdag & zondag 9.00 17.00 uur.

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 122

De nieuwe Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau