Een luxe weekendje weg? Hier moet je zijn

Leestijd: < 1 min

Ben jij toe aan een weekendje weg en op zoek naar een bestemming met alles erop en eraan? Dan is een verblijf bij een luxe vakantiepark misschien wel wat voor jou! Deze bieden optimaal comfort, zodat je lekker kan ontspannen en weer als herboren thuis komt. In dit artikel zetten we drie heerlijke verblijven voor je op een rijtje.

1. Resort Hof van Saksen - Nooitgedacht, Drenthe

In de landelijke omgeving van Drenthe vind je Hof van Saksen. Een prachtig resort met luxe boerderijen om te overnachten. Reis je samen met je partner en wil je romantisch overnachten? Dan is de Love2Stay Boerderij een goede optie. Deze accommodatie heeft een slaapkamer met een hemelbed, een relaxte zithoek en een privé balkon waar je heerlijk kan genieten van elkaar en het uitzicht op het water.

Het resort heeft een groot zwembad waar je een verfrissende duik kan nemen. Maar je kan ook van het water genieten bij het recreatiemeer of lekker zonnen op het recreatiestrand. Of huur een kano om alleen of saampjes te genieten van de rust en de mooie omgeving.

Wil je echt even helemaal tot rust komen? Breng dan een bezoekje aan de Spa & Wellness en laat je verwennen met een heerlijke beautybehandeling. Er zijn ook meerdere sauna’s en een Turks stoombad om lekker in te ontspannen. Even afkoelen doe je in de relaxruimte met je favoriete muziek of luisterboek.

Vind je de sauna te druk of ben je gesteld op je privacy? Boek dan een van de Wellness boerderijen met eigen sauna, rainshower en bubbelbad. Zo kan je in alle rust genieten en jezelf weer helemaal opladen.

2. Landal Kasteeldomein de Cauberg - Valkenburg, Limburg

Het is heerlijk toeven bij de Landal vakantieparken en zo ook bij Landal Kasteeldomein de Cauberg. Je vindt hier alles wat je nodig hebt voor een heerlijk weekendje weg. Luxe villa’s met een eigen sauna en een beauty en wellness centrum waar je terecht kan voor fijne behandelingen, bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling of een massage.

Vind je de faciliteiten bij het resort niet uitgebreid genoeg? Het Thermae 2000 wellness centrum, één van de grootste van Nederland, ligt op een steenworp afstand. Je kan hier bij het resort zelfs een arrangement voor boeken.

Ook in de omgeving is er genoeg te doen. Je kan heerlijk wandelen of fietsen in de heuvels van Limburg en leuke steden als Maastricht en Aken zijn dichtbij. Trek gekregen van alle inspanning? Bij restaurant de Zoete Zoen kan je aanschuiven voor een heerlijk bourgondisch diner. Bij Landal Kasteeldomein de Cauberg is het op en top luxe en ontspanning!

3. Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort - Ouddorp, Zuid-Holland

Bij het Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort waan je je op de ‘Nederlandse’ Malediven. Het resort ligt in een lagune aan het Grevelingenmeer en ziet er daardoor uit als een oase. De luxe villa’s aan het strand of in de duinen bieden je een heerlijk verblijf. De 4-persoons Watervilla Super VIP heeft zelfs een eigen zwemsteiger, zodat je vanuit je eigen accommodatie een duik in zee kan nemen.

Je kan fietsen huren om de omgeving te verkennen of lekker uitwaaien tijdens een romantische strandwandeling met je partner. Bezoek je het resort op donderdag of vrijdag? Dan kan je je in de watten laten leggen met een fijne massage.

Voor sportievelingen is er ook genoeg te doen: met watersportmogelijkheden zoals windsurfen, suppen en zeilen is er ruime keuze aan leuke activiteiten. Het Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort biedt je alles wat je nodig hebt voor een luxe weekendje weg!

Powered by Labrador CMS