Hot op Instagram: zanger Jake Shears

Leestijd: < 1 min

Binnenkort verschijnt het tweede soloalbum van Scissor Sisters-frontman Jake Shears, Last Man Dancing. De zanger heeft een voorliefde voor sleazy disco, zoals is te horen op zijn meest recente single, ‘Devil Came Down the Dance Floor’. We keken even op z’n Instagram-account en dit zijn z’n mooiste foto’s.

Jake Shears kwam in 1978 ter wereld als Jason Sellards, maar aangezien hij frontman werd van Scissor Sisters, kwam hij met dit passende pseudoniem. Met de band brak hij wereldwijd door met de monsterhit ‘I Don’t Feel Like Dancing’, en van 2001 tot 2013 brachten ze vier albums uit.

Last Man Dancing

In dat laatste jaar zong Jake een duet met Cher, ‘Take It Like A Man’, dat op haar album Closer to the Truth staat. In 2018 verscheen zijn eerste soloalbum en in hetzelfde jaar maakte hij zijn debuut in de musical Kinky Boots. Twee jaar later dook hij op in het pak van de Unicorn in The Masked Singer en nu is er dus binnenkort zijn tweede soloalbum, Last Man Dancing.

Hieronder zie je de lyric video van ‘Devil Came Down the Dance Floor’, gevolgd door de mooiste foto’s van Jakes Instagram-account.

Powered by Labrador CMS