Very vintage: Philomena Cunk over corona, vaccinaties en meer

Hier een aantal video's met haar bizar grappige theorieën

Leestijd: < 1 min

Philomena Cunk is een typetjes van actrice Diane Morgan. Ze is te zien als presentatrice van een geschiedenisprogramma genaamd Cunk on Earth. Op YouTube zijn nog veel meer filmpjes te vinden, waarin Cunk haar bizar grappige theorieën loslaat op van alles en nog wat. Over het coronavirus, vaccinaties, maar ook over Shakespeare, charity en Trump.

Diane Morgan ken je van de Netflix-hit van Ricky Gervais, After Life. En sinds vorige week ook als hoofdpersonage in de tv-serie Mandy, als je deze rubriek toevallig vorige week had bekeken. De personages die Morgan speelt, zijn allemaal nogal wereldvreemd. Kath in After Life is zielig en eenzaam, maar vaak ook erg onaardig. Mandy is vooral raar en ongeïnteresseerd.

Raar

Philomena Cunk is ook best raar, maar net op een andere manier: ze verdraait feiten zonder dat ze het door lijkt te hebben, dist de meest bizarre theorieën op en lijkt alles uit de losse pols te vertellen.

In het eerste filmpje neemt ze de complottheorieën rond corona op de hak, juist door ze aan te dikken en te doen alsof het allemaal echt is wat er bijvoorbeeld wordt beweerd over 5G.

Klinkklare onzin

En wat hebben ‘fidget spinners’ te maken met covid-19? Zoiets kan alleen Philomena Cunk koppelen aan een wereldwijde pandemie. En zo heeft ze over ieder onderwerp wel iets te vertellen dat op het eerste gehoor nog best zinnig klinkt, maar als je goed luistert komt er echt alleen maar klinkklare onzin uit haar mond. Heerlijk. We hebben vijf video’s voor je op een rijtje gezet, lach en geniet!

Powered by Labrador CMS