The Barbie Movie verschijnt 21 juli in de bioscopen en heeft een sterrencast. Margot Robbie speelt Barbie, Ryan Gosling is te zien als Ken en verder spelen America Ferrera, Dua Lipa, Helen Mirren, Will Ferrell en vele anderen mee.

Golden Globe

Ryan Gosling was al twee keer genomineerd voor een Academy Award, voor zijn rollen in Half Nelson en La La Land. Voor die laatste won hij een Golden Globe. De acteur brak op jonge leeftijd door in The Mickey Mouse Club, is inmiddels 42 jaar en vader van twee kinderen.

Door de jaren heen heeft Gosling een hele reeks serieuze rollen aangenomen, in films als Crazy Stupid Love, The Notebook en The Ides of March. Ook was hij geregeld te zien in actiefilms als Drive en Blade Runner 2049.

Sixpack

En nu schittert hij dus met zijn sixpack in een Barbie-film. Of die buikspieren echt zijn of net zo plastic als die van Ken? Daar zullen ze Gosling vast nog weleens over aan de tand voelen.

Eerst maar eens kijken op Instagram, waar we op zoek naar zijn mooiste foto’s zagen dat hij geen eigen account heeft. Maar gelukkig wel heel veel fans die foto’s van hem delen.