Bekijk de allerlaatste Carpool Karaoke, met Adele

Leestijd: < 1 min

James Corden stopt met zijn Late Late Show en verruilt de VS weer voor het VK. Deze week is zijn talkshow voor het laatst te zien en daarmee komt ook een einde aan zijn succesvolle serie Carpool Karaoke. Zo’n beetje alle artiesten die ertoe doen hebben naast hem in de auto gezeten om hun hits met hem te zingen. Nu zijn de rollen omgedraaid en kruipt Adele achter het stuur…

Regelmatig deelden we hier de video’s van James Cordens Carpool Karaoke. Uit het hoofd herinneren we ons nog een swingende Michele Obama die samen met Missy Elliott begon te rappen, Adele die continu in een lachstuip schoot, de allereerste vanuit Londen met George Michael, een twerkende Madonna, Miley Cyrus die haar strot opentrok, een verkleedpartij met Elton John en ga zo maar door.

Nu komt er een einde aan de karaokeserie, die in 2017 een commerciële variant kreeg op Apple TV+, overigens zonder Corden.

Uit volle borst

De presentator, die altijd uit volle borst meezong en vaak nog enthousiaster reageerde dan de artiesten zelf, keert terug naar zijn vaderland en heeft aangekondigd dat hij daar niet zal doorgaan met het populaire programma-onderdeel.

Wat een publiek geheim was, dat Corden de auto niet zelf bestuurde: die was op een truck geplaatst, maar dat bleef keurig buiten beeld. In de allerlaatste afdeling duikt Adele opnieuw op. Met een bekken maakte ze Corden wakker, om vervolgens zelf achter het stuur plaats te nemen.

Geëmotioneerd

Samen halen ze herinneringen op aan eerdere afleveringen, zingen ze een paar liedjes van Adele en eentje van Barbra Streisand en raken ze geëmotioneerd als ze elkaar vertellen hoeveel ze aan elkaar hebben gehad, door de jaren heen.

Hier de beelden van de allerallerlaatste Carpool Karaoke.

Powered by Labrador CMS