Queen Charlotte: A Bridgerton Story is een prequel, waarin we het huwelijk van de machtige koningin Charlotte met koning George centraal staat. Een huwelijk dat niet alleen een groot liefdesverhaal is, maar ook zorgt voor verschuivingen binnen de gemeenschap. Het is het begin van de huidige sociale elite, de wereld van de personages uit Bridgerton. Bij het verschijnen van de trailer deelden we hier al eens een foto-gallery.

Acteur, model, reiziger en fotograaf

De jonge koningin Charlotte wordt gespeeld door India Amarteifo. Freddie Dennis is te zien in een van de bijrollen. Hij speelde eerder mee in een aflevering van de HBO MAX-serie The Nevers. Hij begon zijn carrière als model en is nu dus te zien in alle zes afleveringen van Queen Charlotte: A Bridgerton Story.

Freddie komt uit Londen en is in 2021 afgestudeerd aan de Oxford School of Drama. Hij werkte daar veel met het National Youth Theatre. Naast acteur is Freddie fervent reiziger, schrijver en fotograaf: op zijn Instagram-account deelt hij veel portretten van de mensen die hij wereldwijd tegenkomt.

Trailer

Bekijk hieronder de trailer van Queen Charlotte, gevolgd door de mooiste foto’s van Freddies Instagram-account.