Winnen

Winnen bij Winq!

Alleen voor abonnees

12 mei 2023, Winq redactie, 2 minuten

Abonnees opgelet! Het team van Winq heeft speciale prijzen geselecteerd, exclusief voor jullie. Kans maken? Kies op deze pagina wat je wilt hebben. Als je in de prijzen bent gevallen hoor je dat na 21 juli.

Let op: alleen abonnees van Winq maken kans op deze prijzen. Nog geen abonnee? Klik dan hier. Meedoen kan tot 21 juli 2023. Met de winnaars wordt contact opgenomen.

1 x Big Green Egg Peugeot peper-en-zoutmolen

(t.w.v. 149 euro)

Voordat ze zich aan de auto-industrie waagden, maakten de gebroeders Peugeot onder meer zo goed als onverslijtbare maalsystemen. Halverwege de negentiende eeuw vonden ze de eerste pepermolen uit – tot dan toe moesten (thuis)koks zich altijd een polsblessure vijzelen om hun maaltijden van een beetje smaak te voorzien. Sindsdien zijn de molens van Peugeot, net als de Big Green Egg, een evergreen. Bij Winq maak je kans op een Big Green Egg-kleurig stel van 30 cm met zes verschillende maalstanden, waarmee je je komende zomer kunt uitsloven in de buitenkeuken.
biggreenegg.eu

Big Green Egg Peugeot peper-en-zoutmolen
Big Green Egg Peugeot peper-en-zoutmolen.

5 x Antiboy

(t.w.v. 12,99 euro)

Als Antiboy vanwege een genafwijking een borstamputatie moet ondergaan, beseft hij: nu hoef ik niet langer als vrouw te leven. Dit stuit op verwarring bij artsen, vrienden, familie en zijn geliefde. Het veroorzaakt ook harde confrontaties met het verleden en zijn naasten, die niet los kunnen komen van de persoon die zij dachten te kennen. Met Antiboy schreef Valentijn Hoogenkamp een poëtische ‘coming of gender’, die zich afspeelt op het kruispunt tussen gender en geaardheid, rollenpatronen en relaties.
debezigebij.nl

Cover boek antiboy
Antiboy.

3 x QMS Density Structure Night Serum

(t.w.v. 220 euro)

Na je 25ste levensjaar neemt je collageenproductie – deze houdt de elasticiteit van je huid in stand – af met één procent per jaar. Het gevolg: steeds meer en diepere rimpels en lijntjes. Dit serum van QMS stimuleert de aanmaak van collageen, bevordert de celgroei en versterkt het steunweefsel van de huid. Zo wordt de huid van binnenuit verstevigd.
qmsmedicosmetics.com

Flesje QMS Density Structure Night Serum
QMS Density Structure Night Serum.

1 x KitchenAid Blender K400 Hibiscus

(t.w.v. 359 euro)

Leuk en aardig, zo’n budget-blender, maar na één rondje frozen margarita’s geeft-ie meestal hortend en stotend de geest. Met de K400 van KitchenAid, met 5 snelheden en een pulseerstand, meng je zelfs de lastigste ingrediënten. Sterker nog, de slimme motor past zijn vermogen aan op basis van hetgeen waar jij de mengbeker mee vult. En dan heeft-ie ook nog een handige zelfreinigingscyclus. Wat wil een smoothiefan nog meer? Een kek kleurtje zegt-u? Done and done: wij verloten er een in de kleur van het jaar 2023: hibiscus, een levendig fuch-fuch-fuchsia.
kitchenaid.nl

KitchenAid Blender K400 Hibiscus
KitchenAid Blender K400 Hibiscus.

1x Self Studies Boy Box

(t.w.v. 99 euro)

Wat geef je de penis bezittende mens die zich eigenlijk niets meer wenst? Wat dacht je van deze Boy Box, gevuld met twee doosjes ampullen met supplementen (één voor een immuniteitsboost, één voor een detox) en twee ‘boys toys’. Deze herbruikbare masturbatiesleeves zijn zijdezacht en supereffectief. Drupje glijmiddel erop en gaan met die banaan. Wel alleen op waterbasis, anders is het snel voorbij met de pret.
selfstudies.com

Self Studies Boy Box
Self Studies Boy Box.
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 122

De nieuwe Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau