Bekijk de trailer van de gay western Strange Way of Life

Leestijd: < 1 min

Pedro Pascal ken je van de HBO Max-serie The Last of Us. Hij is nu te zien als gay cowboy in de western van Pedro Almodóvar, Strange Way of Life. Er is nu een eerste trailer verschenen, met zwoele beelden van Pascal samen met Ethan Hawke. Hier de beelden!

Strange Way of Life is de naam van een nieuwe korte film van regisseur Pedro Almodóvar. Zelf noemt hij dit zijn ‘antwoord’ op de bekende film Brokeback Mountain, waarin Heath Ledger en Jake Gyllenhaal waren te zien als twee cowboys die lentekriebels van elkaar kregen. In Strange Way of Life zijn de acteurs die de hoofdrollen spelen een stuk ouder, wat er al toe leidde dat de film ook wel Brokeback Mountain met DILFS’ is genoemd.

Nieuwe ontmoeting

De film gaat over een nieuwe ontmoeting tussen twee oud-geliefden, die worden gespeeld door Pedro Pascal en Ethan Hawke. In de trailer is te zien hoe Silva (gespeeld door Pascal) op zijn paard een woestijn doorkruist in zijn zoektocht naar zijn voormalige lover, de sheriff Jake (een rol van Hawke) die hij 25 jaar niet heeft gezien. Te zien is hoe ze de draad van hun verhouding weer oppakken.

De tekst waarmee de trailer eindigt, luidt: “Jaren geleden vroeg je me wat twee mannen zouden kunnen doen als ze samenwonen op een ranch. Ik zal je vraag nu beantwoorden.” En ze leefden nog lang en gelukkig? Dat laat de onderstaande trailer niet zien.

Première

Strange Way of Life duurt 31 minuten en gaat in première tijdens het filmfestival in Cannes, later deze maand. Wanneer de film in Nederland te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Powered by Labrador CMS