Very vintage: de leukste Will & Grace-scènes van Karen als Anastasia Beaverhausen

De leukste scènes op een rijtje

Leestijd: < 1 min

Wie was Anastasia Beaverhausen ook alweer? Nou, dat staat op YouTube: het is het alter ego van Karen Walker, de assistent van Grace Adler in de sitcom Will & Grace. Af en toe ging Karen undercover om eens lekker los te gaan in bijvoorbeeld een bar. Hier de leukste scènes op een rijtje.

Anastasia Beaverhausen dankt haar voornaam aan Russische royalty en haar achternaam aan… juist: de plek waar de bevers wonen. Karen legt het uit in een filmpje van acht minuten waarin allerlei scènes aan bod komen waarin haar zelfverzonnen alias is te zien.

Weight Watchers

Een van de leukste scènes is als Karen aan een toog zit, waar barkeeper Smitty haar van cocktails voorziet. Dan komt Wil binnen en zo te zien is hij nogal geïrriteerd. Hij loopt vragend op haar af en zegt: “Karen?” Maar die antwoord alleen maar met: “Nee.” Waarna ze uitlegt dat ze Anastasia Beaverhausen heet.

Of die keer dat ze samen met Grace een tacotent inloopt en dat the Dutchess of York (oftewel Fergie) daar zit: “Weet Weight Watchers wel dat zij hier is?” Weer in een andere bar complimenteert een man haar als volgt: “You have a very delightful chuckle.” Waarop Anastasia antwoordt: “O, dankjewel. Ze zijn ook nog echt.”

Pigboy

En zo gaat het nog een tijdje door. Wat de schrijver dezes zich verkeerd heeft herinnerd, was die keer dat Grace een pornofilm ontdekte waarin Karin iemand er van langs gaf met de mededeling: “You’re a dirty pigboy.” Altijd gedacht dat dit óók Anastasia Beverhausen was, maar nee…

Powered by Labrador CMS