Alleen op 9 juni!

Kom vandaag naar de Magnum Pleasure Treasure

...en zoek een statement piece van een influencer uit!

Leestijd: < 1 min

Vandaag opent de Magnum Pleasure Treasure, een tijdelijke kledingkast waaraan influencers hun meest betekenisvolle statement piece hebben gedoneerd. En jij kunt zo'n statement piece gaan ophalen!

Gisteren vond het Magnum Festival plaats, een groots evenement waar zelfexpressie samensmelt met mode, muziek, kunst en betoverende belevingen. De genodigden werden uitgedaagd om te onderzoeken of ze trouw zijn aan hun authentieke ik.

Influencers als Monica Geuze en Stefan de Vries doken speciaal voor Magnum in hun kledingkast en vonden een statement piece om mee te nemen naar het Magnum Festival en te doneren aan de Magnum Pleasure Treasure. Elk kledingstuk en accessoire is voorzien van een kaartje met een persoonlijk verhaal van de influencer die het gedoneerd heeft, wat het item voor ze betekende, en een wens voor de nieuwe eigenaar. Magnum wil met de Pleasure Treasure heel Nederland inspireren om zichzelf te zijn.

De statement pieces die gisteren zijn gedoneerd door de influencers die het Magnum Festival bezochten, worden vandaag uitgedeeld onder 100 gelukkigen. Wil je ook zo'n exclusieve statement piece? Kom dan naar de Magnum Pleasure Treasure, alleen op vrijdag 9 juni geopend tussen 11.30 en 13.30 uur bij de lobby van The Unbound in Amsterdam. Klik hier om een van de exclusieve tickets te bemachtigen. Wees er snel bij, want er zijn 100 items en het is first come, first serve.

Powered by Labrador CMS