Zanger Lauv postte onlangs een video op zijn TikTok-account waarin hij zegt: “Wanneer je afspreekt met een meisje, maar je mannen ook een beetje leuk vindt.”

We love a bi king!

Later voegde hij daaraan toe dat hij het verder niet zo heel belangrijk vindt: “Het is geen big deal of zo. Ik heb nog niet veel meer gedaan behalve zoenen. Maar ik voel dingen en ik wil niet doen alsof dat niet zo is.”

Fans prezen Lauv voor zijn openheid. Een van hen schreef: “We love a bi king!” Eerder had Lauv al aangegeven dat hij zich volledig wil inzetten voor de lhbtq-gemeenschap, onder meer in een interview met Gay Times.

Duet met Troye Sivan

Lauv komt uit San Francisco als Ari Staprans Leff, studeerde muziektechniek en noemt Paul Simon als zijn grootste inspiratiebron. In 2017 stond hij in de Nederlandse Top 40 met DJ Snake en het lied ‘A Different Way’. Twee jaar later zong hij samen met Troye Sivan het duet ‘I’m So Tired’. Later maakte hij ook nog de track ‘Fake’ met YouTube-ster Conan Gray.

Over zijn muzikale toekomstplannen heeft Lauv nog niets bekendgemaakt, maar wie weet komt er binnenkort weer wat aan. Daarom duikelen we nu eerst Lauv’s mooiste Instagram-foto’s voor je op.