In een video op het officiële YouTube-kanaal van Will & Grace staan alle fragmenten met Jennifer Lopez keurig bij elkaar gerangschikt. Ze speelt zichzelf, maar dan als beste vriendin van Rosario, de huishoudster van Karen Walker. De grap is natuurlijk dat de arme Rosario zo’n extreemrijke popdiva als hartsvriendin heeft.

Schoonmaakster Karen

Het filmpje begint ermee dat Karen staat te zingen voor de spiegel, terwijl Jennifer Lopez net uit een toilethokje stapt. Ze ziet Karen aan voor de schoonmaakster, maar dan herkennen ze elkaar. Karen vraagt hoe druk Jennifer het heeft.

Niet echt, zegt Jennifer. Ze is bezig met het uitbrengen van een nieuwe eau de toilette, het opnemen van een film in LA en het ontwerpen van een nieuwe trainingspakkenlijn. En ze is bezig met een opleiding tot makelaar, dus vraagt ze aan Karen: “Do you rent or own?” Waarop Karen zegt: “Honey, I own everyone.”

Vogeltjesdans 

In een volgende scène komt Jennifer zingen op de bruiloft van Karen, maar ze is nogal nukkig. Ze heeft de Vogeltjesdans gemist die werd geleid door Rosario en als ze haar bezwete dansers ruikt, vraagt ze: “Waarom hebben jullie mijn parfum niet gebruikt? Ik stop die spullen niet voor niets in jullie kerstpakket.”

Vervolgens komt Will fan-girlen, en noemt alle gossipmagazines op waarin hij over haar leest. “Dus al mijn pijn, verdriet en ellende is een soort vermaak voor jou?” Will: “Oh, god, yes!” Maar Jennifer vergeeft hem meteen omdat hij wél Glow gebruikt.

Veranderd

Tijdens de bruiloft herkent Jennifer Rosario niet. “Ik denk dat ik op zoek ben naar een andere Rosie.” Waarop Rosario zegt: “Nee, ik ben het echt.” Jennifer, die er al dertig jaar hetzelfde uitziet: “Nou, ik ben zelf ook erg veranderd.”

En dan is het eindelijk zover. Jennifer begint haar optreden met de mededeling dat ze iets gaat zingen van haar nieuwe cd, maar dan wordt ze ruw onderbroken door Karen: “NO! CLASSIC JLO!” Vervolgens is te zien hoe Jack invalt voor een gewond geraakte achtergronddanser: hij voert elk danspasje perfect uit, maar wel totaal over the top.

Dikke vrienden

Daarna volgen nog enkele scènes uit andere afleveringen, waaruit blijkt dat Jennifer ook dikke vrienden is geworden met Jack (en op het laatst ook weer niet). En dan blijkt ook dat Jennifer en Rosario in totaal maar ongeveer tien seconden samen in Will & Grace hebben gespeeld. Hier de beelden!