Red, White & Royal Blue is momenteel de best bekeken film op Prime Video. Te zien is hoe de zoon van de Amerikaanse president en een Britse prins verwikkeld raken in een liefdesaffaire, met alle ingewikkelde toestanden van dien.

Dit smaakt naar meer

De film is een hit, en regisseur Matthew Lopez zegt dat hij wordt overladen met ideeën voor een vervolg. De chemie tussen Taylor Zakhar Perez (in de rol van Alex) en Nicholas Galitzine (die prins Henry speelt) spat namelijk van het scherm en dat smaakt naar meer.

“Wat ik hierover kan zeggen is het volgende: als mensen de film leuk vinden en ze willen meer, wie ben ik dan om ze dat te ontzeggen?’, aldus Lopez. “Waarmee ik niets bevestig, er is nog geen sprake van een vervolg. Iedere film die er überhaupt wordt gemaakt, is een wonder. Het zou nogal inhalig zijn om meteen nadat een film uitkomt, te beginnen over een vervolg.”

Red, White & Royal Baby?

Ook op de set liepen de mensen over van de ideeën en kwamen met filmtitels als Red, White & Royal Wedding of Red, White & Royal Baby. “Maar ik zei: laten we eerst maar eens zien of deze film aanslaat.”

Intussen is er een deleted scene opgedoken waarin Alex en Henry kibbelen onder het genot van een cornetto. Ook is er een making-of video verschenen, waarin ook een aantal bloopers zijn te zien. Beide video’s zie je hieronder.