Emma Roberts, Kim Kardashian en Cara Delevinge zijn te zien in een nieuwe teaser trailer van American Horror Story: Delicate. Het twaalfde seizoen van de griezelserie draait grotendeels om zwangere vrouwen. In de teaser is een eng slaapliedje te horen, terwijl te zien is hoe Emma Roberts op haar voorhoofd wordt gekust door een man.

Injectiespuiten, klauwen en spinnen

Dan komt Cara Delevinge in beeld met een grote injectiespuit. Vervolgens is een zwangere buik te zien die wordt betast door enorme klauwen, en uit de buik van Kim Kardashian kruipt ineens een mensengrote spin. Ook komt er nog een ei in beeld waar allemaal spinnen uit kruipen.

Aanvankelijk leek het erop dat Ryan Murphy en Brad Falchuk zich hadden laten inspireren door de film Rosemary’s Baby, waarin Mia Farrow een kind kreeg dat door de duivel leek bezeten. Maar nu gaat men ervanuit dat American Horror Story: Delicate een adaptatie is van het boek Delicate Condition van Danielle Valentine, dat binnenkort verschijnt.

Cast

Naast de hierboven genoemde actrices bestaat de cast uit The Good Wife-acteur Matt Czuchry, Pose-actrice Michaela Jaé Rodriguez en Annabelle Dexter-Jones, bekend van Succession.

American Horror Story: Delicate wordt in twee delen uitgezonden, als gevolg van de staking in Hollywood. Op 20 september gaat het twaalfde seizoen van start op de Amerikaanse zender Fx, en is tevens te streamen via Disney+.

Hier de teaser!