Vrijdagavond 22 september 2023

Speeddate voor wensouders die co-ouderschap overwegen en een borrel

Op vrijdagavond  22 september 2023 organiseren we een combinatie van een borrel voor regenboog ouders en wensoudersen een speeddate voor wensouders die co-ouderschap overwegen. De regenboogouder en wensouderborrel (Meet The Pink Parents) is voor regenboogouders en wensouders uit het hele land (wel met nadruk op provincies Noord-Brabant, Gelderland en daaromheen).

De speeddate is voor wensouders die uit Noord-Brabant en Gelderland (of directe omgeving) komen. Het is voor mensen die co-ouderschap overwegen en die kennismakingsgesprekken willen met wensouders die dat ook willen.

Voor tickets en informatie, klik hier.

Zondag 24 september 2023

Informatiebijeenkomst voor wensouders 

Op zondag 24 september 2023 organiseren we in Amsterdam een informatie bijeenkomst voor wensouders. Deze is bedoeld voor LHBT’s met een kinderwens en ook hetero’s die een regenbooggezin overwegen zijn van harte welkom. Het wordt een combinatie van veel informatie en het stellen van vragen.

De verschillende gezinsvormen zullen toegelicht worden, ervaringsdeskundigen zullen hun verhaal vertellen, en een gespecialiseerd familierecht advocaat zal  een uitleg geven over de juridische kant, er zijn ook andere advocaten aanwezig, het hoe en waarom van counseling en er is aandacht voor wat er uit onderzoek naar regenbooggezinnen blijkt.

Voor tickets en informatie, klik hier.

Zondag 29 oktober 2023

Speeddate voor wensouders die co-ouderschap overwegen

Op zondagmiddag 29 oktober 2023 organiseert Meer dan Gewenst een speeddate voor wensouders die co-ouderschap willen. Heb je een kinderwens? Ben je op zoek naar een co-ouder? Kom dan naar deze speeddate! We focussen op de provincies Noord-Holland, Utrecht en Zuid-Holland.

Je voert op die middag 5 tot 10 gesprekken van 9 minuten met andere wensouders. Je hebt gesprekken met wensouders uit je eigen regio. De speeddate vindt plaats in Amsterdam, en er zijn aparte groepen in de zaal per regio, dus voor Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

Voor tickets en informatie, klik hier

Coverbeeld: iStock