World of Wonder ken je waarschijnlijk als het platform waarop verschillende seizoenen van RuPaul’s Drag Race zijn te zien. Daar komt vanaf 9 oktober Avalon TV bij, een serie waarin de verwikkelingen zien van de mensen van The House of Avalon. Dit is een gekozen familie of een creatief collectief uit L.A., van wie twee leden al eens te zien waren in een seizoen van RuPaul’s Drag Race: Gigi Goode kwam voorbij in seizoen twaalf, Symone in seizoen dertien.

Iconische popcultuurmomenten

De synopsis voor Avalon TV luidt als volgt: “Avalon TV is een off-the-wall, over-the-top en under-the-wig serie die je meeneemt naar de wereld van L.A.’s populairste creatieve collectief, The House of Avalon.

Of het nu gaat om mode, het nachtleven, drag, humor of media: deze zelfgekozen familie creëert het ene iconische popcultuurmoment na het andere en schrijven hun eigen regels. Marko Monroe, Hunter Crenshaw, Symone, Grant Vanderbilt, Caleb, Gigi Goode en Rylie schitteren in deze serie vol real-life drama, pranks, wilde feesten en beroemde gasten.”

Cast

Over de leden van The House of Avalon deelt World of Wonder nog meer details. Zo definieert Gigi Goode zichzelf als trans-nonbinair, heeft Marko Monroe als stylist gewerkt voor Lizzo en Jennifer Coolidge en biedt de anderen een luisterend oor.

Hunter Crensahw is Marko’s partner en wordt gezien als ‘de Kris Jenner van het huis’. Grand Vanderbilt is een wandelende encyclopedie die alles weet van film, muziek, tv, mode en pop art. Caleb is de sociale vlinder van het stal die alle feestjes afloopt en de socials bijhoudt voor The House of Avalon. Rylie ten slotte, is Symones make-up artist en maakt ook muziek.

WOW Presents Plus

Avalon TV is vanaf 9 oktober te zien op World of Wonders eigen streamingplatform WOW Presents Plus. Om de serie te kunnen zien moet je wel een abonnement nemen. Dat kan voor €4,99 per maand of €50,01 per jaar.

Bekijk hier de trailer van Avalon TV.