Strictly Come Dancing: mannenkoppel Nikita en Leyton dansen de tango

30 oktober 2023, Winq redactie, 3 minuten

Het thema van Strictly Come Dancing was Halloween, afgelopen weekend. Layton Williams en Nikita Kuzmin dansten de tango op ‘Vampire’ van Olivia Rodrigo en deden dat geheel in stijl, compleet met een gothic look en een nekbeet. Hier de beelden!

Het was weer één groot spektakel, afgelopen zaterdag op BBC One. In de zesde aflevering van Strictly Come Dancing pakten acteur Leyton Williams en zijn mannelijke danspartner Nikita Kuzmin flink uit met het Halloween-thema. Kuzmin leek rechtstreeks uit de film Interview with the Vampire te zijn gelopen (en oké, ook een beetje op Adam Ant) en Williams was voor de gelegenheid gekleed als een historische dragdiva.

Lees ook

Strictly Come Dancing: Layton en Nikita verpulveren eigen record met soepele salsa

Met bijna het maximale aantal punten!

Strictly Come Dancing: mannenkoppel breekt records met betoverende cha-cha-cha

Layton en Nikita gaan als een speer

Terugkijken: mannenkoppel danst Weense wals in Strictly Come Dancing

De twee dansten de tango, waarbij Kuzmin op een gegeven moment een slide maakte en onder een vleugel doorgleed. Elders in de act kreeg Kuzmin een vampierenbeet in zijn nek en de twee eindigden in een duel dat werd beslecht door Williams. En dat allemaal op de tonen van Olivia Rodrigo’s ‘Vampire’.

36 punten

De jury was weer in zijn nopjes: alle vier de leden gaven een negen, waarmee het totaal van Williams en Kuzmin uitkwam op 36 punten. Eentje minder dan vorige week, maar nog altijd megaveel. Hier de beelden!

Magazine 123
De nieuwe Winq is uit!
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 123

De nieuwe Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau