Voor de vernieuwde site zijn we opnieuw naar de tekentafel gegaan om te kijken wat de belangrijkste onderdelen van Gay.nl zijn: de basisfuncties. Deze basisfuncties zijn het aanmaken van een profiel, het lezen van artikelen en het versturen en ontvangen van berichten met andere gebruikers. Deze kernfeatures vallen onder Gay.nl Basic.

 

Daarnaast is er nu ook Gay.nl Member, dat het Goldmembership vervangt. Members gebruiken de site zoals deze bedoeld is: met een volledig Message Center, onbeperkt laatste bezoekers, de incognito-functie, expliciete foto’s, uitgebreid zoeken en geen banners.

 

Als je door de site heen klikt, zie je dat de meeste functies in een nieuw jasje zijn teruggekeerd. Weblog, de shoutbox en de darkroom hebben we achtergelaten, maar daar komen uiteindelijk betere functies voor terug. Een belangrijke vernieuwing is de messenger, die nu voor iedereen realtime te gebruiken is.

 

Op de site is beeld een prominentere rol gaan spelen. Je zult dit merken bij de artikelen maar ook op je eigen profiel. Om jezelf op de best mogelijke manier te presenteren is het daarom belangrijk om een mooie, grote foto te uploaden. Dit kan in het vernieuwde fotobeheer (bij je settings), waar je al je publieke foto’s én je privéfoto’s op dezelfde plaats hebt.

 

Al met al veel nieuwe dingen. Kom je ergens niet uit? Gelukkig hebben we ook een vernieuwde F.A.Q. op de Help-pagina. En onze videoreporter Nanne toont je de Basic én Memberfeatures in twee handige video’s. Op de Help-pagina vind je ook het formulier waarmee je de helpdesk kunt mailen. Alle feedback en bug-meldingen zijn welkom!

 

Veel plezier op het vernieuwde Gay.nl!

Team Gay.nl