Single, Out

Bekijk de trailer van Single, Out, een webserie over een jonge fotograaf die de liefde vindt

Leestijd: 1 min

Single, Out is de naam van een komische Australische webserie die gaat over een jonge fotograaf die zijn eerste schreden zet op het liefdespad. Er is nu een trailer verschenen voorafgaand aan het tweede seizoen, waarin te zien is dat Adam niet langer single is. Bekijk hier de beelden!

Het eerste seizoen van Single, Out draaide om de vraag hoe zijn familie zou reageren op de coming-out van Adam (een rol van Will Hutchins. Te zien was hoe hij zijn weg probeerde te vinden in de dating scene terwijl hij een balans zocht tussen zijn prille carrière als fotograaf en de omgang met zijn gecompliceerde vrienden.

wel of geen relatie 

Het eerste seizoen bestond uit zes afleveringen. Nu is er een trailer verschenen voor het tweede seizoen, waarin te zien is dat het ineens acht maanden later is. Adam is niet meer single en lijkt op het eerste gezicht gelukkig met zijn vriend Gabe (gespeeld door Jake Hyde). Die heeft hij ontmoet tijdens een fotoshoot, waar Gabe steeds flirteriger voor Adam poseerde.

Als Gabe wil gaan samenwonen, merkt Adam dat er nog wat dingen uit zijn verleden zijn die hem dwarszitten, waardoor hij het moeilijk vindt om zich te binden. Intussen gaat zijn carrière als fotograaf als een speer. Nieuwe deuren gaan voor hem open, met alle nieuwe ontmoetingen van dien. Is hij niet te snel aan een serieuze relatie begonnen? Had hij niet wat meer om zich heen moeten kijken? Dat is de premisse van seizoen twee.

outtv 

Single, Out is te zien via het online streamingplatform Here TV, die de serie heeft bestempeld als hun eigen Heartstopper. Seizoen twee bestaat uit zeven afleveringen, die zijn geschreven en geregisseerd door Lee Galea. In Nederland is Single, Out te zien via Prime Video i.s.m. OUTtv. Bekijk hier de trailer van het nieuwe seizoen. 

Powered by Labrador CMS