Fairlane

Bekijk Fairlane, een korte film over een romantische nacht van Brandon met zijn collega Evan

Houdt de liefde tussen twee automonteurs stand?

Gepubliceerd
Leestijd: 1 min

Fairlane vertelt het verhaal van Brandon, die net is begonnen aan zijn nieuwe baan als automonteur. Hij wordt opgeleid door een ervaren collega, Evan. Brandon heeft een oogje op Evan en de twee belanden al snel in bed. Dan neemt hun romance een onverwachte wending. Deze korte film van zestien minuten bekijk je hier!

Fairlane is ruim anderhalve maand geleden uitgebracht en duurt slechts zestien minuten. In dat tijdsbestek van een kwartier ontvouwt zich een liefdesverhaal tussen twee automonteurs. De een is Brandon, die weinig ervaring heeft in de autogarage maar een baan aanneemt om zijn alleenstaande moeder te onderhouden. De ander is Evan, die hem onder zijn hoede neemt als ervaren monteur.

wervelende romance 

Terwijl Evan de fijne kneepjes van het vak leert aan Brandon, merkt die laatste dat hij meer voelt voor Evan. De twee belanden niet snel na hun eerste ontmoeting bij elkaar in bed en er ontstaat een wervelende romance. 

De opbloeiende liefde krijgt echter een onverwachte wending, wanneer een geheim wordt onthuld. Is de prille relatie tussen Brandon en Evan hiertegen bestand?

cast & crew

Fairlane is geregisseerd door Luca Leggieri, die samen met Valerie Betts het scenario schreef. Jordan Doww is te zien als Brandon, Benjamin Esqueda als Evan. Jessica Katz speelt Joyce, de moeder van Brandon.

De korte film staat sinds 30 augustus gratis op YouTube. Je bekijkt ‘m hier.

 



Powered by Labrador CMS