Trixie Mattels Hollywood Home

Binnenkijken bij… dragqueen Trixie Mattel in Hollywood

Zie hier de video - je gelooft je ogen niet

Leestijd: 1 min

Een tv aan de muur van 85 inch die eruitziet als een schilderij, glas-in-loodramen waarin pauwen zijn verwerkt, een kamer vol plastic planten een keuken waarin werkelijk alles roze is geschilderd. Kom binnenkijken bij de Hollywood mansion van dragqueen Trixie Mattel. Zie hier de video van ruim een half uur en je gelooft je ogen niet.

Trixie Mattel komt uit Milwaukee, Wisconsin en werd in 2015 zesde in het zevende seizoen van RuPaul’s Drag Race. Drie jaar later deed ze mee aan het derde All Stars-seizoen, waar ze de victorie kraaide. Ook heeft ze twee folk & country-albums opgenomen, bracht ze met collega-dragqueen Katya een boek uit genaamd Trixie and Katya’s Guide to Modern Womanhood. Met dezelfde Katya had ze een talkshow én een tv-show die UNHhhh heet.

trixie motel 

Samen met haar partner David Silver heeft ze een motel in Palm Springs, dat ze volledig hebben gerenoveerd. Hier werd een docuserie omheen bedacht waarin de verbouwing op de voet werd gevolgd, genaamd Trixie Motel (hier te zien op HBO Max). Dit jaar volgde een tweede seizoen, waarin te zien was hoe zij en David hun eigen huis ook aan een grondige metamorfose onderwierpen.

Op haar YouTube-kanaal geeft Trixie Mattel nu een rondleiding door haar gerenoveerde huis. We willen hier niet al te veel verklappen, want eigenlijk moet je het met je eigen ogen zien om het te geloven. Het is geen enorme villa, maar een knus huis, dat ze desondanks volledig hebben volgepropt met zebrakussens, zebrabeelden, bloemetjesbehang waar je dol van wordt en glas-in-loodramen met afbeeldingen van doorschijnende pauwen erop.

 plastic planten en kaarsen met plantengeur

De keuken is volledig in rozetinten uitgevoerd, met als ultieme kostenbesparing dat Trix haar oude fornuis heeft meegenomen en in roze over laten verven. Verder maakt ze omstandig melding van het feit dat de keukenkraan koud én warm water heeft. Woonde ze hiervoor in een schuur of zo? Ook bijzonder: ze heeft een ‘butler plantry’ die volstaat met groene planten – die allemaal van plastic zijn.

 Trixie lost dit op door kaarsen aan te steken die een synthetische plantengeur verspreiden. Ook staat die ruimte vol gouden vogelkooien – met vogels die óók van plastic zijn. Er zijn dan weer geen kaarsen met de geur van vogelzaad. Of -poep.

hollywood home

Afijn, er valt een hoop te beleven in Trixie Mattels Hollywood Home. Bekijk hier de video en geniet!

Powered by Labrador CMS