Daniel Craig in Queer

Daniel Craig even geen James Bond, maar Queer: bekijk hier een scène uit zijn nieuwste film

Zijn tegenspelers beloven alvast 'sensuele seksscènes'

Leestijd: 1 min

Call Me By Your Name-regisseur Luca Guadagnino heeft Daniel Craig gestrikt voor de hoofdrol in zijn nieuwe film Queer. Het James Bond-icoon is in dit romantische drama te zien als Lee, een homoseksuele man die in de ban raakt van een marinier. Zijn tegenspelers Omar Apollo en Drew Starkey beloven alvast ‘sensuele seksscènes. Bekijk hier een nieuw fragment uit Queer.

Het romantische drama Queer ging deze week in première tijdens het filmfestival in Venetië. Na afloop kreeg de film een applaus van maar liefst elf minuten en 44 seconden, zo laat de Amerikaanse filmsite Deadline weten.

verliefd op een marinier 

Queer speelt zich af in de jaren veertig van de vorige eeuw en James Bond-icoon Daniel Craig speelt het hoofdpersonage Lee, een man die op de vlucht is voor een drugsdeal in New Orleans. In Mexico-Stad wordt hij verliefd op Allerton (een rol van Drew Starkey), een Amerikaanse marinier die is ontslagen.

De film is gebaseerd op de gelijknamige korte roman uit 1985 van William S. Burrough, waarin hij thema’s als homoseksualiteit, seks en drugsgebruik verkent. Met in de hoofdrollen ook Jason Schwartzman, Lesley Manville, Henry Zaga, Drew Droege, Ariel Schulman en Omar Apollo, die hierin zijn acteerdebuut maakt.

intieme scènes 

In een recent gesprek met Interview Magazine reflecteerden Starkey en Apollo op hun intieme scènes met Daniel Craig. Apollo onthulde dat hij enkele gin-tonics nodig had voor zijn seksscènes met Craig en beschreef die als ‘een vibe’. “Ik heb een heel erg coole ervaring met hem gehad. Hij heeft absoluut een aanwezigheid die van veraf voelbaar is.”

In een ander interview met Variety vertelde Starkey over de pikante scènes met Craig: “We dachten: Laten we er gewoon voor gaan, omdat we allebei alles wilden. Laten we plezier maken. Hij was dus een geweldige partner. Ik denk dat hij en ik dezelfde mentaliteit hebben en dat het ons allebei geen reet kan schelen en alles durven te doen.”

fragment

Hoewel Queer dus in première is gegaan op het filmfestival in Venetië, is er nog geen definitieve bioscoopreleasedatum. Dat houden we dus nog tegoed. Bekijk hieronder alvast een nieuwe scène die gisteren is vrijgegeven, gevolgd door de trailer van Queer.

Powered by Labrador CMS