design

De Monster Basketball Multicoloured.

Deze speelse regenboogbal van Marcel Wanders wil je hebben

De fun is terug in design

De Monster Basketball Multicoloured.
Leestijd: 1 min

Kunst en sport komen samen in een prachtig slotstuk van de samenwerking tussen lifestylebrand Moooi en sportbedrijf Spalding: de Monster Basketball Multicoloured. Dit sportieve kunstwerk is een perfecte aanvulling op je interieur, of een uniek cadeau voor een kunstliefhebber.

De originele Monster Basketball van Moooi werd in 2021 ontworpen door Marcel Wanders en was meteen een hit. Twee jaar later kwam er een roze-variant. Nu heeft het speelse interieurobject met het karakteristieke gezichtje een kleurrijke opvolger: de Multicoloured editie. Deze versie straalt in alle kleuren van de regenboog en voegt een vleugje speelsheid toe aan elke ruimte.

De Monster Basketball Multicoloured.
De Monster Basketball Multicoloured.

ronde emoties

Wat maakt deze bal zo bijzonder? De inspiratie voor dit kunstwerk is ontleend aan het brede spectrum van menselijke emoties. De afbeeldingen van monsters met waakzame ogen symboliseren eigenzinnigheid en intriges, terwijl de felle kleuren vreugde, feest en liefde vertegenwoordigen. Dit maakt de bal niet alleen een mooi interieurobject, maar ook een boeiend gespreksonderwerp voor je museum aan huis.

De Monster Basketball Multicoloured.
De Monster Basketball Multicoloured.

Marcel Wanders zelf zegt over de Monster Basketball Multicoloured: “Deze bal brengt het spel tot leven met een explosie van levendige energie, die de vreugde en passie van het leven vastlegt. Het staat symbool voor grenzeloze creativiteit en speelsheid, en inspireert ons om de kunstzinnigheid in elk moment te omarmen, zowel op het veld als in onze huizen.”

pronkstuk voor je woonkamer

Deze unieke basketbal is het resultaat van een succesvolle samenwerking tussen Spalding, een gerenommeerd sportartikelenbedrijf, en Moooi. Dit is de derde en meest kleurrijke editie in de reeks, en het perfecte sluitstuk van hun gezamenlijke inspanningen.

Het prijskaartje? Voor €95 kun je deze nieuwste versie van de Monster Basketball in huis halen. Bij de aankoop krijg je een stijlvolle ronde displayhouder, zodat je dit kunstobject een prominente plek in je woning kunt geven. Het is een investering in Dutch Design die je interieur direct opwaardeert.

Meer zien? Bekijk de Monster Basketball Multicoloured op moooi.com.

Powered by Labrador CMS