winq ♥︎ loves

De Dyson Submarine in actie

Door de Dyson Submarine dweilzuigmond kun je van de vloer eten

De Dyson Submarine.

De Dyson Submarine™ dweilzuigmond, verkrijgbaar bij de Dyson V15s Detect Submarine, levert precies de juiste hoeveelheid water om gemorste vloeistoffen, vlekken en kleinvuil effectief van harde vloeren te verwijderen. 

De dweilzuigmond is ontworpen met een achtpunts-hydratatiesysteem en een drukkamer voor een gelijkmatige waterverdeling over de volledige breedte van de roller. Om een optimale ‘schone vloer’-afwerking te bereiken zonder te veel water te gebruiken. 

De door een motor aangedreven microvezelroller verwijdert gemorst materiaal, hardnekkige vlekken en klein vuil, en is goed voor vloeren tot 110 m2, dankzij een schoonwatertank van 300 ml. 

geen vuil en puin op de vloer

Een duurzame plaat zuigt verontreinigd water uit de natte roller en laat het in een aparte afvalwatertank achter zodat er geen vuil en puin op de vloer terechtkomt. Hierdoor reinig je de vloeren met schoon water van begin tot eind. De Dyson Submarine™ roterende dweilborstel is ontworpen met een onopvallende borstel en maakt moeiteloos manoeuvreren onder meubels mogelijk, waarbij stof, vuil en gemorst materiaal zelfs op de meest lastige plaatsen verwijderd kunnen worden.

Bekijk meer informatie op dyson.nl

De Dyson Submarine in een keuken
De Dyson Submarine.
Powered by Labrador CMS