Heartstopper

Heartstopper: bekijk de officiële trailer van seizoen drie

Vanaf 3 oktober te zien op Netflix

Leestijd: 1 min

Het derde seizoen van Heartstopper komt eraan. Vanaf 3 oktober is te zien hoe de adolescenten Nick en Charlie de volgende stap zetten in hun relatie. Volgens acteur Joe Locke ‘draait alles om seks’. Bekijk hier de nieuwe trailer!

Netflix heeft niet alleen een nieuwe trailer gedeeld, maar ook een nieuwe synopsis. Deze luidt als volgt: “Charlie wil Nick vertellen dat hij van hem houdt. Nick heeft ook iets belangrijks te zeggen tegen Charlie. Nadat de zomervakantie voorbij is en de maanden voorbijvliegen, beginnen de vrienden te beseffen dat het schooljaar zowel vreugde als uitdagingen met zich meebrengt.

Terwijl ze meer over elkaar en hun relaties leren, sociale evenementen en feesten plannen en beginnen na te denken over universiteitskeuzes, moet iedereen leren om te leunen op degenen van wie ze houden als het leven niet volgens plan verloopt.”

richting volwassenheid 

In het derde seizoen gaan de personages richting volwassenheid. Volgens acteur Joe Locke draaien de nieuwe afleveringen zelfs helemaal om seks. Maar tegelijkertijd laat de trailer zien dat dit niet volledig het geval is. Charlie lijkt te worstelen met een eetstoornis. “Charlie, ik maak me echt zorgen om je”, zegt Nick op een gegeven moment. “Ik merk dat je echt gestrest bent.”

De trailer eindigt met een teaser van Jonathan Bailey’s cameo, en Nick die zegt: “Ja, hij is echt knap…” Het derde seizoen van Heartstopper verschijnt op 3 oktober op Netflix. Bekijk hier de trailer!

Powered by Labrador CMS