Het Winq Testpanel test de Dyson Supersonic Nural™

Blown away

Vier Winq-lezers gaan in de Dyson Store Amsterdam aan de slag met de nieuwe Supersonic Nural™, onder toeziend oog van haarstylist Floor Kleyne.

sevilay: blowout voor beginners

Type haar: golvend, lang

Haartsyling skills: beginner

Stylingdoel: “Als ik mijn haar style, merk ik dat het snel uitzakt. Ik zou graag meer volume creëren, met een golf of een slag, dus niet zo straight.”

Floor adviseert de Stylingconcentrator*: “Dit opzetstuk gebruik je voor precisie­styling met een dunnere luchtstroom, om volume te creëren met een borstel.”

Sevilay over het eindresultaat: “Wat een verschil zeg! En het was heel makkelijk om deze stijl te bereiken. De föhn is erg prettig in gebruik en het geluid is best zacht, dat maakt het lekkerder om te föhnen.”

cor: stylen zonder schade

Coy Dyson Supersonic Nural™

Type haar: steil, kort

Haarstyling skills: Beginner

Stylingdoel: “Ik doe vrij weinig met m’n haar. Ik heb wel al een Dyson föhn die ik dagelijks gebruik. Ik wil m’n hoofdhuid en haar gezond houden, en mijn haarvolume wat temmen.”

Floor adviseert de Wide-tooth kam en het Gentle Air opzetstuk*: “De Wide-tooth kam is ontworpen om krullend haar of kroeshaar te ontklitten, in model te brengen en lengte te geven. Als je steil haar hebt, kun je de Wide-tooth kam ook gebruiken om je haar strak naar achteren te föhnen. Het Gentle Air opzetstuk verdeelt de luchtstroom gelijkmatig voor snel, maar zacht drogen.”

Cor over het eindresultaat: “Als je eenmaal doorhebt hoe de föhn in combinatie met het opzetstuk werkt, is-ie supersnel en prettig in het gebruik. En die Wide-tooth kam is echt een openbaring! Daarmee ben ik in een paar minuten klaar om de deur uit te gaan.”

Cor Booy Dyson Supersonic Nural™ Winq
Resultaat van styling met de Dyson Supersonic Nural™.

peter: een makkelijke look voor elke dag

Peter Dyson Supersonic Nural™

Type haar: steil, kort

Haarstyling skills: Beginner

Stylingdoel: “Mijn haar gaat vaak vanzelf naar linksachter. Mijn kruin heeft bij het stylen extra aandacht nodig. Ik wil graag meer volume creëren en ik wil dat m’n kapsel mooier valt.”

Floor adviseert het Flyaway opzetstuk: “Dit opzetstuk gebruik je voor die kleine haartjes die soms boven je kapsel uitsteken. Het maakt pluizig haar glad en verbergt opspringende haren. Je gebruikt ’m op droog haar en in de koude stand, op het moment dat je kapsel helemaal klaar is.”

Peter over het eindresultaat: “Ik vond dat opzetstuk er wat intimiderend uitzien, maar wat een handig ding. Je ziet echt dat het werkt, en de lucht die uit de föhn komt is veel minder heet dan ik gewend ben.”

Peter Arbon Dyson Supersonic Nural™ Winq
Resultaat van styling met de Dyson Supersonic Nural™.

rob: een extra twist voor mijn kapsel

Rob Dyson Supersonic Nural™

Type haar: golvend, halflang

Haarstyling skills: Geoefend

Stylingdoel: “Ik heb redelijk makkelijk haar, maar ik moet er wel écht iets mee doen, anders zit het voor geen meter. Ik wil graag mijn haarvolume wat temmen, pluizige haren beheersen en leren hoe ik mijn haar dagelijks sneller kan stylen en drogen.”

Floor adviseert de Wave + Curl Diffuser: “Als je haar pluizig is, is het handig om de Wave + Curl Diffuser te gebruiken. Die heeft twee standen: in geconcentreerde stand dringt deze diep door in het haar om natuurlijke golven of krullen te versterken, voor een prachtige afwerking, in verspreide stand creëert deze volume bij de aanzet, voor natuurlijke krullen en spiraalkrullen met textuur.”

Rob over het eindresultaat: “Ik heb dit kapsel nooit eerder uitgeprobeerd, maar vind het erg leuk. Het is bizar hoe de Supersonic Nural™ de temperatuur zó goed afstelt tijdens het föhnen.”

Rob Dyson Supersonic Nural™ Winq
Resultaat van styling met de Dyson Supersonic Nural™.

* zowel de stylingconcentrator als het Gentle Air opzetstuk beschikken over de Scalp Protect-modus.

de dyson supersonic nural™

Deze nieuwe versie van de Dyson Supersonic is verrijkt met intelligente Nural™ sensoren. In de Scalp Protect modus meet een sensor de afstand tussen het apparaat en de hoofdhuid, en past vervolgens de temperatuur aan om deze te beschermen tegen extreme hitte. Dit is ook nog eens comfortabeler, omdat de luchtstroom zo nooit te heet aanvoelt op je hoofdhuid. Lampjes in het apparaat veranderen van kleur, van koel blauw tot felrood, om de luchttemperatuur aan te geven.

Het switchen tussen verschillende opzetstukken is simpel: een andere sensor herkent welk opzetstuk je gebruikt en past automatisch de luchtstroom en temperatuur aan naar de aanbevolen instellingen. Natuurlijk kun je deze naar eigen voorkeur aanpassen, zodat de luchtstroom en temperatuur optimaal zijn voor jouw kapsel. Het apparaat onthoudt deze instellingen voor de volgende keer.

De Supersonic Nural™ pauzeert wanneer jij pauzeert. Een versnellingsmeter in de föhn detecteert wanneer jij het apparaat neerlegt tijdens het stylen of verdelen van je haar en schakelt vervolgens automatisch de verwarming uit en vermindert de luchtstroom en het geluid. Gezond haar begint met een gezonde hoofdhuid. De Supersonic Nural™ is een snelle en intelligente föhn die de hoofdhuid beschermt en de natuurlijke glans van het haar verstrekt. 

De Dyson Supersonic Nural™ is verkrijgbaar in verschillende kleuren, vanaf 499 euro. Kijk voor meer info op dyson.nl of boek een gratis stylingdemo bij Dyson Store Amsterdam.

Powered by Labrador CMS