André Lamoglia

Hot op Instagram: Elite-acteur André Lamoglia

Hier zijn z'n mooiste foto's

Leestijd: 1 min

Volgende week is het zover: het achtste en laatste seizoen van Elite gaat van start op Netflix. Vanaf donderdag 26 juli is te zien hoe de vurige intriges op de elitaire Las Encinas-school ten einde komen. Een van de acteurs die meespeelt is André Lamoglia, in de rol van Iván. Hier zijn z’n mooiste Instagram-foto’s.

Seizoen acht van Elite staat voor chaos, machtsmisbruik en corruptie. Broer en zus Héctor en Emilia Krawietz staan aan de leiding van de alumnivereniging van Las Encinas, de elitaire kostschool waar zij ooit zijn geslaagd. Met hun komst verspreiden ze chaos waar ze verschijnen en al snel is de school in de greep van hun invloed.

Alleen Omar, hoofdrolspeler van het eerste uur die nu als stagiair lesgeeft op Las Encinas, is sterk genoeg om ze aan te kunnen. Hij heeft er alles voor over om ze ten val te brengen, want de Krawietzjes vertegenwoordigen alles wat er altijd al mis was aan Las Encinas.

Dat is in het kort het gegeven van het achtste en laatste seizoen van Elite, de Spaantalige monsterhit van Netflix.

wie is andré lamoglia? 

Een van de acteurs die meespeelt is André Lamoglia, in de rol van Iván Carvalho. Deze Braziliaanse acteur is 26 jaar en brak door in de Disney Channel Brazil-serie Juacas in 2017. Sinds het vijfde seizoen speelt hij mee in Elite. 

In het vijfde seizoen had zijn personage Iván een relatie met Patrick Blanco Commerford, en op de eerste foto’s van seizoen acht is te zien dat hij met een andere jongeman staat te zoenen. Wie dat is? Dat zie je vanaf 26 juli op Netflix. Hier zijn z’n mooiste Instagram-fotos.

Powered by Labrador CMS