Emily in Paris-acteur Eugenio Franceschini

Hot op Instagram: Emily in Paris-acteur Eugenio Franceschini

Hier zijn z’n mooiste foto’s

Leestijd: 1 min

In het vierde seizoen van de Netflix-serie Emily in Paris maakt Emily een uitstapje naar Rome. Daar loopt ze Marcello tegen het lijf, die haar meteen heel Italiaans meeneemt achterop zijn vintage scooter. Marcello wordt gespeeld door Eugenio Franceschini. We namen maar eens een kijkje op zijn Instagram-account.

Emily in Paris is alweer toe aan het vierde seizoen, waarvan de eerste helft vorige maand in première ging op Netflix. De serie kijkt lekker weg en geeft heerlijke clichébeelden cadeau over Europa: kennelijk is dit hoe Amerikaanse tv-producenten steden als Parijs en Rome ervaren.

van parijs naar rome 

Emily in Paris vertelt het verhaal van de Amerikaanse Emily, gespeeld door Lily Collins. Ze verhuist naar Parijs, waar ze aan de slag gaat bij een marketingbureau. Ze wordt verliefd, probeert de taal te leren en krijgt te maken met het eigenzinnige karakter van de Fransen. 

Zo luidt heel in het kort de synopsis van de serie. In de tweede helft van seizoen vier die op 12 september in première gaat, verruilt Emily de Franse hoofdstad voor de Italiaanse, met allerlei beelden van fotogenieke plekken in de Eeuwige Stad. Uiteraard ook hier weer met veel clichés, maar wat maakt het uit.

love interest

Het duurt bovendien niet lang voor de eerste Italiaanse love interest zich aandient, in de vorm van Marcello. Die wordt gespeeld door Eugenio Franceschini, die 32 jaar geleden werd geboren in de stad Verona. In 2012 speelde hij zijn eerste rol als een homoseksuele ober, in Come non Detto. Daarna volgde een reeks Italiaanse films en series.

We namen alvast een kijkje op het Instagram-account van Eug. Hier zijn z’n mooiste foto’s.

 

 

Powered by Labrador CMS