McKinley Belcher III

Hot op Instagram McKinley Belcher III, bekend van de Netflix-hit Eric

Leestijd: 1 min

Eric is een depressieve poppenspeler wiens zoontje is vermist. Een queer politieman probeert hem op te sporen in deze Netflix-serie die simpelweg Eric heet. Die agent wordt gespeeld door McKinley Belcher III. We keken even het Instagram-account van deze acteur. Dit zijn z’n mooiste foto’s.

Benedict Cumberbatch speelt Eric, een depressieve poppenspeler die zwaar aan de drank is. Zijn leven is een puinzooi en als naast alle persoonlijke en zakelijke ellende zijn 9-jarige zoon vermist raakt, krijgt hij gezelschap van zijn geweten in de vorm van een monster dat zijn gevoelens belichaamt.

Dit is in het kort de plot van de achtdelige serie Eric, dat een hit is op Netflix. De serie speelt zich af in de jaren tachtig in New York, middenin de aidscrisis. Een queer agent leidt het onderzoek naar het vermiste jongetje en krijgt en passant te maken met racisme en homofobie bij de NYPD.

wie is mckinley belcher iii? 

Die queer agent wordt gespeeld door McKinley Belcher III, die net als zijn personage ook queer is. Belcher is 40 jaar, speelde eerder in de series Mercy Street, The Passage en Ozark. Hij is getrouwd met kunstenaar Blake Fox en samen figureren ze vaak op Belchers Instagram-account. Hier zijn z’n mooiste foto’s.

Powered by Labrador CMS