Ben Palacios

Hot op Instagram: Palm Royale-acteur en ondergoedmodel Ben Palacios

Hier zijn z'n mooiste foto's

Leestijd: 1 min

Palm Royale gezien? Deze serie draait om een jonge vrouw die zich probeert in te vechten in de high society in het Palm Springs van de jaren zestig. Ben Palacios heeft een bijrol als de homoseksuele prins van Luxemburg die het bed deelt met het personage van Ricky Martin. Dat smaakt naar meer: hier zijn z’n mooiste Instagram-foto’s.

Palm Royale is sinds kort te zien op Apple TV+. De serie heeft een sterrencast, met actrices als Kristen Wiig, Laura Dern, Allison Janney, Carol Burnett en Ricky Martin. Die laatste is te zien als Robert, de butler en poolboy van de schatrijke en doodzieke Norma Dellacorte die ieder moment kan overlijden. Althans, dat hoopt Maxine Simmons, die getrouwd is met Norma’s neef Douglas Dellacorte Simmons en via hem de erfenis probeert op te strijken. 

Tegelijkertijd probeert Maxine een vaste plek te bemachtigen in de high society van Palm Springs, Miami. Daar steken de andere dames het liefst een stokje voor, maar door met de een te slijmen en met de ander te vechten lukt haar dat nog aardig ook. Maar dan grijpt Robert in, en blijkt Norma een wonderbaarlijke wederopstanding te maken. En komt de toekomst van Maxine er ineens heel anders uit te zien.

wie is ben palacios?

In een van de bijrollen is voor Ben Palacios, als de prins van Luxemburg die langskomt met zijn vrouw maar intussen wordt ingepalmd door Robert en al snel met hem tussen de lakens belandt. Palacios is geboren op 10 juli 1989 in Bethesda, in de Amerikaanse staat Maryland. Hij groeide op in Zwitserland en eerder was hij te zien in de toneelversie van Frozen in Los Angeles. Heel veel meer is er niet over hem bekend, behalve dat hij graag poseert in zijn ondergoed, zoals te zien is op Instagram. Of gewoon helemaal naakt. Hier zijn z’n mooiste foto’s!

Powered by Labrador CMS