Taylor Zakhar Perez in Red, White & Royal Blue

Hot op Instagram: Red, White & Royal Blue-acteur Taylor Zakhar Perez

Hier zijn z’n mooiste foto’s

Leestijd: 1 min

Red, White & Royal Blue: dit is wat Taylor Zakhar Perez te zeggen heeft over het vervolg.” Zo luidt de kop boven een recent artikel op Gay Times. En wat weten we na het lezen van dat artikel? Helemaal NIETS. Teleurgesteld zijn we afgedropen naar zijn Instagram-account. Dit zijn z’n mooiste foto’s.

In de film Red, White & Royal Blue was Taylor Zakhar Perez te zien als Alex Claremont-Diaz, de zoon van de Amerikaanse Minister-president (die gespeeld werd door niemand minder dan Uma Thurman). Het verhaal ging over de ontluikende liefde tussen Alex en de dromerige Britse prins Henry.

vervolg 

In mei werd bekend dat regisseur Matthew López en scenarioschrijver Casey McQuiston werken aan een vervolg op de film. Heel erg leuk natuurlijk, dus toen we het Gay Times-artikel zagen met de kop Red, White & Royal Blue: Here’s what Taylor Zakhar Perez said about the sequel’s plot’, konden we dan ook niet wachten met klikken.

Maar helaas. De lezers worden blij gemaakt met een dode mus: hij mijdt alle informatie over het script. “Ik kan je dus niets vertellen over het verhaal”, is wat hij te zeggen heeft, en dus ook conclusie van het artikel. Tja. Wat nu? Dan maar naar het Instagram-account van Taylor Zakhar Perez. Hier zijn z’n mooiste foto’s!

Powered by Labrador CMS