Jermelle Simon

Hot op Instagram: The Upshaws-acteur Jermelle Simon

Hier zijn z'n mooiste foto's

Gepubliceerd
Leestijd: 1 min

Eerder deze maand liet acteur Jermelle Simon weten dat hij gay is. “Dat ik deel uitmaak van de lhbtiq+-gemeenschap is de grootste zegen die ik mocht ontvangen”, liet hij weten op Coming Out-dag 11 oktober. Hoog tijd om eens een kijkje te nemen op zijn Instagram-account. Dit zijn z’n mooiste foto’s.

De 35-jarige Jermelle Simon is bekend van de Netflix-serie The Upshaws, een sitcom over een zwart working class-gezin uit Indiana. Simon speelt hierin Bernard Upshaw Junior. Ter gelegenheid van Coming Out-dag op 11 oktober liet hij zijn Instagram-volgers in een video weten dat hij gay is.

vloek wordt zegen 

Hij vertelde dat hij heeft besloten om zichzelf onvoorwaardelijk lief te hebben. “Voor degenen die denken dat het nu tijd is, voor degenen die denken dat ze op een later moment uit de kast willen komen en voor diegenen die dat misschien nooit zullen doen. En ook voor mezelf.”

Simon liet weten dat hij zijn seksualiteit lange tijd heeft beschouwd als ‘de grootste vloek van zijn leven’. Maar dat is niet meer zo. “Dat ik deel uitmaak van de lhbtiq+-gemeenschap is de grootste zegen die ik mocht ontvangen. Ik wil iedereen bedanken die mij heeft geholpen om op deze plek te komen waar ik me gezien voel, waar ik me thuis voel, waar ik me geliefd voel. Bedankt dat jullie een plek hebben gecreëerd waar ik mag komen en kan zeggen: Ik ben een zwarte homoseksuele man.”

coming-outvideo 

Bekijk hieronder zijn coming-outvideo, gevolgd door de mooiste foto’s van zijn Instagram-account.

Powered by Labrador CMS