Shawn Mendes

Hot op Instagram: zanger Shawn Mendes

Hier zijn z'n mooiste foto's

Gepubliceerd
Leestijd: 1 min

Deze week zou het langverwachte vijfde album uitkomen van Shawn Mendes. De 25-jarige zanger zegt meer tijd nodig te hebben. Wij kunnen niet wachten, dus daarom hier alvast de mooiste foto’s van zijn Instagram-account.

Vorige week meldde Shawn Mendes via Instagram dat het nog even duurt voordat zijn eerste studioalbum in ruim vier jaar uitkomt. “We hebben wat meer tijd nodig, om nieuwe inspiratie en ideeën tot leven te brengen. Bedankt voor jullie geduld, ik kan niet wachten om jullie weer te zien bij mijn volgende shows.”

fotoshoots 

De Canadese singer-songwriter bracht zijn vorige album uit in 2020. In 2022 brak hij zijn tournee af om meer tijd te nemen voor zichzelf. In de periode die volgde, ging hij in therapie om aan zijn mentale gezondheid te werken.

In augustus van dit jaar meldde Shawn Mendes zich weer. Op zijn 25e verjaardag bracht hij de singles ‘Why Why Why’ en ‘Isn’t That Enough’ uit. Daarna volgden fotoshoots voor magazines als Interview.

15 november 

Het nieuwe album, Shawn genaamd, verschijnt nu op 15 november in plaats van 18 oktober. Nog een maandje geduld dus, en tot die tijd kun je genieten van zijn mooiste Instagram-foto’s.

Powered by Labrador CMS