muziek

Is dit de Spaanse versie van Troye Sivan? Beluister het hier

Mayo brengt zijn eerste EP uit

Gepubliceerd
Leestijd: 1 min

De Spaanse versie van Troye Sivan? Dan moet je bij Mayo zijn, een 22-jarige artiest die afgelopen week zijn eerste EP lanceerde. Daarbij horen een aantal steamy hot video's. Hier zie je de nieuwste Spaanse popontdekking.

Starmaker ken je misschien nog wel als het programma waar K-otic werd geboren. Dat programma is in Nederland al lang niet meer op tv, maar in Spanje is het nog steeds enorm populair. Onder de naam Operación Triunfo was dit jaar alweer het twaalfde seizoen op televisie. In die twaalf seizoenen zijn er tal van grote artiesten uit voortgekomen. Denk bijvoorbeeld aan popster Aitana, een beetje de Spaanse Taylor Swift, die ook in verschillende Disney-series te zien is.

songfestivalvertier

Daarnaast hebben veel artiesten die aan het programma hebben deelgenomen later Spanje vertegenwoordigd op het Eurovisie Songfestival. Zoals Rosa López in 2002, Beth in 2003, Soraya in 2009, Amaia en Alfred in 2018, en Miki in 2019. Eerder zagen we daar ook al het romantische duet tussen Raoul en Agoney.

En nu is het de beurt aan Álvaro Mayo, die beter bekend als zijn artiestennaam Mayo. Hij eindigde als negende, maar heeft inmiddels een heel fijn album uitgebracht. Deze week bracht hij zijn eerste EP SEASON I uit, met daarop zes lekkere popnummers in een Troye Sivan-stijl. Alle video's hebben een queer tintje. Zo zit hij halfnaakt op een paard in de video van zijn eerste nummer en danst hij met vrienden op 'No siento nada'.

Hieronder kun je de video's bekijken:

Powered by Labrador CMS