The Boyfriend

Japanse datingshow The Boyfriend een hit op Netflix – Dai en Shun stelen de show

Leestijd: 1 min

Het is een unicum in Japan: The Boyfriend is de eerste datingshow in dat land die draait om acht jonge gays. De realityshow verscheen dinsdag op Netflix en is nu al een hit, waarbij de deelnemers Dai en Shun de harten van de kijkers hebben veroverd.

Afgelopen dinsdag verschenen de eerste drie afleveringen van The Boyfriend op Netflix. Te zien is hoe acht jonge mannen naar een strandhuis vertrokken in de buurt van Tokio, om daar een maand samen te leven. Overdag bestieren ze een koffietruck genaamd ‘Brewtiful U’, en ondertussen is te zien hoe ze elkaar leren kennen en hoe de verschillende relaties zich ontwikkelen – romantisch of platonisch.

dai ❤️ sun 

De mannen om wie het gaat heten Dai, Shun, Gensei, Taeheon, Ryota, Kazuto, Usak en Alan. Elke dag is een van hen de manager van Brewtiful U, en die mag een andere deelnemer uitkiezen om die dag mee samen te werken. Op die manier komen voorzichtig de eerste relaties tot stand.

De 22-jarige student Dai liet al snel merken dat hij een oogje had op Shun, een kunstenaar van 23 jaar. Ze kozen voor elkaar op de dagen dat zij in de koffietruck stonden, waarna ze al snel een setje vormden.

kink 

Even kwam er een kink in de kabel, nadat Shun foto’s had aangetroffen op Dais telefoon waarvan hij dacht dat Dai die gebruikte voor een dating-app. Maar Dai zei dat hij daar nu niets meer mee deed. De derde aflevering eindigde met een cliffhanger, waarin Shun ‘iets’ heeft uitgevogeld over Dai waardoor de prille verhouding misschien wel op losse schroeven komt te staan.

Wat dat is? Dat is vanaf dinsdag te zien op Netflix, waar elke week een nieuwe aflevering van The Boyfriend is te zien. Bekijk hier de trailer.

Powered by Labrador CMS