Jonathan Bailey

Jonathan Bailey verrast fans met nieuwe ‘Drink your milk’-video voor het goede doel

Gepubliceerd
Leestijd: 1 min

In de serie Fellow Travelers zat een scène waarin Jonathan Bailey en Matt Bomer wellustig om elkaar heen draaiden, waarbij de een tegen de ander heel dubbelzinnig riep: “Shut up and drink your milk.” Nu heeft Baily een nieuwe video opgenomen voor zijn lhbtiq+-belangenorganisatie The Shameless Fund, waarin die uitspraak centraal staat. Hier de beelden!

The Shameless Fund is een organisatie die samenwerkt met bekende merken om geld in te zamelen voor goede doelen op lhbtiq+-gebied. Acteur Jonathan Bailey is initiatiefnemer van de organisatie.

shut up and drink your milk

In een recente samenwerking met modemerk LOWE haken ze in op een scène uit de serie Fellow Travelers. Die serie draaide grotendeels om de relatie tussen Tim Laughlin (gespeeld door Bailey) en Hawkins Fuller (een rol van Matt Bomer). Fellow Travelers begon in de jaren vijftig en volgde de twee gedurende enkele decennia.

In een van de meest iconische scènes is te zien hoe de prille liefde tussen Tim en Hawk opbloeit. Tim is verlegen en bleu, terwijl Hawk dominant en doortastend is. Aangezien alles in die tijd stiekem moest, zoeken de twee elkaar regelmatig thuis op, alwaar de stemming al snel broeierig wordt. Als Hawk het getreuzel van Tim zat is, roept hij: “Shut up and drink your milk”, waarna het alsnog spannend wordt.2

Met LOWE heeft The Shameless Fund nu een T-shirt gemaakt met daarop de tekst ‘Drink Your Milk’. In de bijbehorende video is te zien hoe Bailey een glas melk wegklokt, waarna hij heel subtiel met zijn vinger zijn lippen afveegt. De bijbehorende campagnefoto is al net zo subtiel, zoals je hierboven kunt zien.

twee video's

Op 20 juni verscheen een eerste video op Instagram. Daar is nu een tweede bijgekomen, we hebben ze allebei onderaan dit artikel gezet.

Meer weten over het ‘Drink Your Milk’-T-shirt? Ga dan naar de website van The Shameless Fund.

 

Powered by Labrador CMS