Festival Circolo - Queer Night

Kom naar de Queer Night tijdens Festival Circolo in Tilburg, met circus, drag en performances

Gepubliceerd
Leestijd: 1 min

Hilarische striptease-acts, dragperformances en spectaculaire shows die sensueel tegen de randjes aanschuren en dansen tot diep in de nacht: dat is de Queer Night van Festival Circolo, op zondag 20 oktober in het Spoorpark in Tilburg. Bekijk hier het complete programma!

Chardonnay’s Risqué Soirée belooft een soirée extraordinaire met een défilé aan spectaculaire perfomances. Van internationale award-winning burlesque performer Miss Betty L’Amour tot het interactieve theater-trapeze-topstuk van Susana González Blanco,Ruby Hermess’ ongekend prikke(le)nde combinatie tussen aerial hoop en needling en Zizi Zinnona’s clash tussen twee bijzondere werelden, in een voorstelling waarvan de naam alles zegt: ‘Trump and The Feminists, Instagram’s Worst Nightmare’.

prachtige paaldansact 

Daarnaast betreedt ANNALIISA de verticale ruimte in een prachtige paaldansact met een pinch van performance art, weet Qotton gelijke grond te vinden tussen Chinese folk dans en vogue en brengt Naaistreek hun kleurrijke branie naar de circuspiste in een onnavolgbare act.

Last-but-zeker-not-least legt Angel Spiders als een achtpotige alleskunner dans, drag en performance op de mat. We sluiten de avond af met TTTIÊN, die de dansvloer vult met speelse energie, absurde beats, popbangers en een pompende dosis eurodance.

 prijs voor best geklede gast

Ook belangrijk: tijdens deze Queer Night maken ze het extra feestelijk met een prijs voor de best geklede gast, dus trek je beste outfit uit de kast.

Iets voor jou? Ga dan naar de website van Festival Circolo en bestel tickets: reguliere kaarten kosten 25 euro, jongern tot en met 26 jaar betalen € 12,50.

Powered by Labrador CMS