Áquila Allucard

Kom naar het Conscious Queer Festival, speciaal voor de hele lhbtiq+-gemeenschap

Gepubliceerd
Leestijd: 2 min

Het Conscious Queer Festival is meer dan entertainment alleen. Hier draait het om educatie en zelfgroei, met een cultureel programma en optredens van onder meer ChelseaBoy uit Drag Race Holland en een bijzondere sound-healing sessie om kalmte, emotionele balans en heling te bevorderen.

Tijdens het Conscious Queer Festival draait het om de combinatie van entertainment, educatie en zelfgroei, dat de bedenkers van het festival ‘edutainment’ noemen. Het Conscious Queer Festival nodigt de lhbtiq+ gemeenschap en hun allies uit om op een speelse en betekenisvolle manier te verbinden, anders dan de gebruikelijke party-scene en activisme.

Het festival vindt plaats op zaterdag 5 oktober van 14.00-22.00 uur in Club Radion Amsterdam. Een greep uit de artiesten en activiteiten:

  • Beyond The Dance Floor, een cultureel programma van Club Radion om te verbinden, te helen en elkaar te inspireren onder de richtlijnen van Non Violent Communication en Authentic Relating.
  • ChelseaBoy, een bekend gezicht van Drag Race Holland en Make Up Your Mind, zal voor het festival een betekenisvolle performance creëren waarin hun persoonlijke ontwikkeling en groei centraal staan. Door kwetsbaar te zijn en hun pad van heling en bevrijding te delen, wil ChelseaBoy het publiek empoweren.
  • Safa Mirror, een transdisciplinaire kunstenaar, onderzoeker en Tarologist, die zich verdiept in de rijke verbindingen van identiteit, kunst en mystiek.
  • Natasha, de techno yoga girl, van Burning Man, die kunst- en muziektherapie weet te combineren met vinyasa-beoefening. Een unieke sessie geworteld in ultieme liefde en acceptatie.
  • Soulfeggio, een sound-healing sessie waarbij specifieke klanken en frequenties worden gebruikt om kalmte, emotionele balans en heling te bevorderen.

organisatie 

Organisator van het Conscious Queer Festival is Áquila Allucard (zie bovenstaande foto), oprichter van Stage of Mind. “Ik geloof niet in finding myself, maar in creating myself”, zegt hij. “Met dit festival hopen wij ons publiek hun authentieke zelf niet alleen maar te accepteren maar juist te vieren.”

Áquila Allucard (36) is een mix van vier nationaliteiten, geboren in Brazilië en nu al zeventien jaar in Nederland. De afgelopen veertien jaar heeft hij met zakenpartner Marcel Kalisvaart kunstzinnige shows neergezet in meer dan veertig landen. Ze werden in 2012 wereldkampioen illusionisme. Nu ontwikkelen ze onder hun merk Stage of Mind een vorm van conscious entertainment. Ook maken ze met Beyond The Dance Floor al een jaar deel uit van het culturele programma van Radion , waarmee ze nu ADE 2024 openen.

informatie en tickets

Kijk voor meer informatie en tickets op de website van het Conscious Queer Festival.

Conscious Queer Festival
Powered by Labrador CMS