Joker: Folie à Deux

Lady Gaga en Joaquin Phoenix schitteren in nieuwe trailer van Joker: Folie à Deux

Samen zingen ze zachtjes 'Get Happy'

Leestijd: 1 min

In z’n eentje jaagt Joaquin Phoenix al genoeg schrik aan als The Joker, maar eenmaal aan de zijde van Lady Gaga’s Harley Quinn doet hij er nog een schepje bovenop. En toch weten ze samen ook te ontroeren, zoals je kunt zien in de trailer van Joker: Folie à Deux. Hier de beelden!

De geflopte komiek Arthur Fleck ontmoet de liefde van zijn leven, Harley Quinn, terwijl hij opgesloten zit in het Arkham State Hospital. Na zijn vrijlating beginnen de twee aan een romantisch avontuur dat gedoemd is te mislukken.

harley quinn

Dat is heel in het kort de premisse van Joker: Folie à Deux, waarin Joaquin Phoenix vijf jaar na de eerste Joker-film wederom in de huid kruipt van Arthur Fleck, die chaos veroorzaakt in Gotham City.

Naast Joaquin Phoenix keert ook Zazie Beetz terug in Folie à Deux, waarin ze wederom te zien is als Sophie Dumond. Verder is de cast compleet nieuw, met natuurlijk als opvallendste naam Lady Gaga, die Harley Quinn speelt.

 get happy

In de trailer is te zien hoe ze zich tot elkaar voelen aangetrokken als motten tot het licht. Samen zingen ze zachtjes ‘Get Happy’, een lied dat vooral wordt geassocieerd met Judy Garland – ook al zo’n getormenteerde ziel.

Het duurt nog even voor Joker: Folie à Deux in de bioscopen verschijnt, dat is op 4 oktober dit jaar. Maar in de trailer spat het acteertalent ervan af, zoal bij Phoenix als Gaga.

Powered by Labrador CMS