Hamish Hunkydory

Luister naar dit non-binaire lijflied voor de zomer: ‘LOVETHEM’

Of bekijk de fraaie animatievideo van Queer Chameleon

Gepubliceerd
Leestijd: 1 min

De Amsterdamse queer artiesten Kristóf Hajós en Hamish Hunkydory hebben samen met de Poolse producer Avtomat een non-binair lijflied gemaakt over de liefde die alle gendergrenzen overstijgt. ‘LOVETHEM’ heet het, en Queer Chameleon maakte er een fraaie animatievideo bij. Kijken en luisteren doe je hier!

De in Amsterdam gevestigde artiesten Kristóf Hajós en Hamish Hunkydory werken samen met de Poolse queer producer Avtomat om te zingen over romances die verder gaan dan de genderbinaire grenzen.

fris en pittig

Avtomat, de Poolse queer producer, zanger en beeldend kunstenaar, heeft de doorgaans singer-songwriter-achtige zang van Kristóf Hajós in een dansbare vorm gegoten met hun kenmerkende frisse en pittige electroproductie. 

Hajós zingt over zijn non-binaire verliefdheid met de lichtheid en het optimisme die we deze zomer allemaal nodig hebben.

De verliefdheid in het nummer wordt verpersoonlijkt door de in Amsterdam gevestigde drag-king/performer Hamish Hunkydory, die ook hun debuut maakt als artiest op de track.

queer chameleon 

Kristóf Hajós is een Nederlands-Hongaarse zanger en tekstschrijver, voorheen zanger van The Unbending Trees, die sinds 2020 werkt aan een solocarrière. Hij bracht tot nu toe twee soloalbums uit en werkt momenteel aan het derde.

Voor ‘LOVETHEM’ maakte Queer Chameleon een fraaie lyric video. Die bekijk je hier, en de track vind je hier op Spotify.

Powered by Labrador CMS