Mr Gay Europe

Mr Gay Europe komt naar Amsterdam – geef je nu op!

Tim Küsters, de winnaar van vorig jaar, is medeorganisator

Gepubliceerd
Leestijd: 1 min

De eerstvolgende verkiezing van Mr Gay Europe wordt volgend jaar gehouden in Amsterdam, en wel tijdens de Pride-maand in de zomer van 2025. De finale is te zien op het grote podium op de Dam. Wil jij meedoen aan de zestiende editie van Mr Gay Amsterdam? Geef je dan nu op.

De zoektocht naar de nieuwe Mr Gay Europe is begonnen! De zestiende editie van dit jaarlijkse evenement vindt plaats tijdens Pride Amsterdam. Van 29 juli tot en met 2 augustus 2025 kunnen bezoekers en deelnemers kennismaken met elkaar, met als hoogtepunt de grande finale op het grote podium op de Dam.

groter dan ooit 

Mr Gay Europe zoekt de opvolger van de huidige titelhouder, Tim Küsters uit Nederland. De opzet voor de komende verkiezing is groter dan ooit, met een uitgebreid programma voor de deelnemers tijdens Pride Amsterdam. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd rond de competitie, zoals workshops, paneldiscussies en nog veel meer.

De winnaar is niet alleen de nieuwe titelhouder van Mr Gay Europe, maar krijgt ook een uitgebreid prijzenpakket, waaronder een negendaagse Vacaya Cruise langs de Middellandse Zeekust en een reis boven de poolcirkel om deel te nemen aan Arctic Pride.

geef je nu op

De wedstrijd staat open voor iedereen die zich identificeert als gay man, in Europa woont en 18 jaar of ouder is. De organisatie streeft naar een grote diversiteit, of het nu gaat om etnische of culturele achtergrond, vaardigheden, lichaamsbeeld, stijl, seksualiteit of leeftijd (vanaf 18 jaar dus).

De winnaar van vorig jaar, Tim Küsters dus, is tevens medeorganisator van de competitie in Amsterdam, samen met Bram Bierkens. Meedoen? Ga dan naar de website van Mr Gay Europe en geef je op.

Powered by Labrador CMS