winq ♥︎ hannah

Nieuw van hannah: FlairoSun voor optimaal beschermd zonnen

Het innovatieve Nederlandse huidverbeteringsmerk hannah introduceert een nieuwe zonbeschermingspray: FlairoSun. Deze SPF30 spray combineert geavanceerde zonnefilters met de gebruiksvriendelijkheid van een vernevelaar. hannah staat bekend om haar op olie-gebaseerde producten en FlairoSun vormt hierop geen uitzondering. De spray biedt een effectieve en betrouwbare zonbescherming terwijl het de huid verzorgt en beschermt tegen vroegtijdige veroudering.

FlairoSun is ontwikkeld met oog voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. De spray is vegan en bevat geen microplastics. Dit maakt het niet alleen goed voor de huid, maar ook voor het milieu. De innovatieve samenstelling bevat stabiele UV-filters zoals Bemotrizinol, Uvinul-A Plus Granular en Ethylhexyl Triazone. De toegevoegde antioxidanten helpen vrije radicalen te bestrijden en beschermen de huid tegen veroudering.

verzorgende ingrediënten

Naast bescherming biedt FlairoSun ook intensieve huidverzorging dankzij ingrediënten zoals squalane en vitamine E. Deze stoffen helpen de huid gehydrateerd te blijven en ondersteunen huidregeneratie, wat resulteert in een zachte en soepele huid tijdens het zonnen.

innovatief doseersysteem

De verpakking van FlairoSun is voorzien van een ingenieus doseersysteem dat insmeren eenvoudig en plezierig maakt. De mist-achtige verneveling zorgt ervoor dat de crème gelijkmatige en comfortabele wordt aangebracht. Dit maakt het ook zeer geschikt voor kinderen. De spray is verkrijgbaar in verschillende formaten, waaronder een handige 'tottle' voor onderweg en een navulverpakking, zodat je de hele zomer door kunt genieten van je favoriete zonbescherming.

FlairoSun is beschikbaar in drie formaten: 50ml (27 euro), 150ml (59 euro) en 200ml (54 euro, refill). De producten van hannah zijn te koop bij erkende huidcoaches en via de vernieuwde website hannah.nl. 

Powered by Labrador CMS