Robbie Manson

Olympisch roeier Robbie Manson over zijn lucratieve OnlyFans-account: “Wat ik maak is artistiek naakt”

Hij is lang niet de enige atleet met een OnlyFans-account...

Leestijd: 1 min

De Nieuw-Zeelander Robbie Manson doet met zijn roeiteam mee aan de Olympische Spelen. Net als een stuk of zes andere atleten heeft hij een OnlyFans-account, waar hij openhartig over praat. “Wat ik laat zien is artistiek naakt, en het levert me meer op dan ik met roeien kan verdienen.”

Robbie Manson heeft aan Reuters verteld dat hij flink wat geld verdient met zijn OnlyFans-account. Het dubbele zelfs dat hij met roeien verdient. Hij raakte geïnspireerd door een andere Olympische atleet, Matthew Mitcham. Manson zegt dat zijn OnlyFans-account hem helpt bij zijn carrière als roeier.

enorme financiële impact 

“Ik heb een paar vrienden die me ondersteunen, maar ik heb geen grote sponsors achter me staan.” De overkoepelende roeibond van Nieuw-Zeeland heeft geen moeite met Mansons pikante bijbaan. “Ik denk dat de mensen bij Rowing New Zealand, de bazen zo je wil, zich ervan bewust zijn dat dit een enorme financiële impact heeft en mij helpt om te komen waar ik wil zijn. Ze begrijpen ook wel dat we niet veel geld hebben. Ik heb dus nooit problemen gehad en dat is geweldig.”

Wat betreft de content die de 34-jarige Manson laat zien, beschrijft hij zijn materiaal als ‘artistiek naakt’. “Meer dan dat wil ik er niet over zeggen. Als mensen willen weten wat ik precies laat zien, moeten ze maar een abonnement nemen.”

meer atleten met een account 

Manson is niet de enige Olympische atleet die een OnlyFans-account heeft. Online magazine The Pink News maakte al eens een overzicht met de schoonspringers Jack Laugher, Noah Williams, Matty Lee, Daniel Goodfellow en Matthew Dixon.

Het account van Robbie Manson vind je hier.

Powered by Labrador CMS