Luisterrijk

Queer boekentip: bijna 300 regenboogboeken als luisterboek - van nieuwe titels tot klassiekers

Leestijd: 1 min

De biografie van Sam Bettens, De Pianoman van Bernlef of klassiekers van Oscar Wilde, gedichten van Pim Lammers, korte erotische verhalen maar ook de avonturen van Nick en Charlie uit Heartstopper: het is slechts een kleine greep uit het aanbod van meer dan 300 luisterboeken met een lhbtiq+-thema die zijn te vinden op Luisterrijk.nl. Begin hier met grasduinen.

Luisterrijk.nl is de grootste webwinkel voor luisterboeken in Nederland en Vlaanderen. In tegenstelling tot platforms als StoryTel en KoboPlus zit je niet vast aan een abonnement, maar koop je elk luisterboek los.

300 regenboogluisterboeken 

Sinds enige tijd heeft Luisterrijk.nl het lhbtiq+-aanbod ondergebracht in één categorie, die bestaat uit bijna 300 verschillende boeken. Naast de greep uit het aanbod hierboven gaan we hier nog even verder. Fuzzie van Hanna Bervoets vind je hier als luisterboek voor € 12,99. Pijpelijntjes van Jacob Israël de Haan beluister je voor € 9,99, Joost van Bellens Nachtdier kost € 14,99, net als Splinter Chabots Als de hemel genoeg ruimte heeft

Zeventien pagina’s lang is het heerlijk grasduinen door het aanbod. De meeste boeken zijn Nederlandstalig ingesproken, maar er zijn ook Vlaamstalige boeken, zoals Stay true to who you are van Vanessa von Cartier (€ 16,99). Ook zijn er Engelstalige titels, zoals de klassieker The picture of Dorian Gray van Oscar Wilde (€ 11,99) of het frivolere Cum online – erotic short story van Elena Lund (€ 2,99).

Voor ieder wat wils, kortom. Per boek kun je fragmenten beluisteren voordat je overgaat tot aanschaf. Bekijk het aanbod hier op Luisterrijk.nl.

Powered by Labrador CMS