Queer & Sober

Queer & Sober zoekt eigen clubhuis, help mee hun droom te verwezenlijken

Doe mee aan de crowdfundingcampagne en doneer

Leestijd: 1 min

Stichting Queer & Sober is een bloeiende community voor lbbtiq+ personen die een alcohol- en drugsvrije levensstijl omarmen. Ze zijn op zoek naar een eigen clubhuis, en dat kost natuurlijk geld. Daarom zijn ze een inzamelingsactie gestart via GoFundMe. Iedere bijdrage is welkom, doe mee en doneer!

Queer & Sober is opgericht in 2022 en is in twee jaar tijd uitgegroeid tot een levendige community met 500 leden. Het beoogde clubhuis, gevestigd in de Kerkstraat in Amsterdam, zal een veilige en inclusieve ruimte bieden waar leden elkaar kunnen ontmoeten. Ze kunnen er deelnemen aan diverse activiteiten zoals yoga, karaoke, danslessen, filmavonden en boekenclubs. En uiteraard ook genieten van alcoholvrije drankjes in het Queer & Sober Café.

levendig en sociaal

Het clubhuis zal de plek in Amsterdam zijn voor iedereen die op zoek is naar een levendige sociale omgeving zonder de druk van alcohol of drugs. Het zal een plek zijn waar mensen zichzelf kunnen zijn, nieuwe vriendschappen kunnen sluiten en deel kunnen uitmaken van een ondersteunende community.

Stichting Queer & Sober nodigt iedereen uit om deze droom te helpen verwezenlijken door een donatie te doen aan de crowdfundingcampagne. Elke bijdrage, hoe klein ook, brengt ons een stap dichter bij de opening van dit unieke clubhuis.

Doe mee en doneer hier!

Powered by Labrador CMS