I Kissed a Girl

RTL en Videoland willen Nederlandse versie I Kissed a Girl

Leestijd: 1 min

Videoland onderzoekt serieus de mogelijkheden voor een Nederlandse versie van de Britse datingshow I Kissed a Girl. De Britse serie is sinds kort op Videoland te zien, en gaat over tien lesbische vrouwen in een Italiaans landhuis op zoek naar de liefde.

"Bij RTL/Videoland kijken we altijd naar de mogelijkheid om lokale versies van internationaal succesvolle franchises te maken", zegt de woordvoerder. "Op dit moment zijn we de mogelijkheden voor I Kissed a Girl aan het verkennen."

zo werkt het

In het programma gaan tien lesbische vrouwen in een Italiaans landhuis op zoek naar de liefde. Zij worden bij aankomst aan een andere vrouw gekoppeld en moeten op basis van een eerste kus bepalen of ze samen doorgaan. 

Elke twee dagen vindt een kiss-off plaats, waar duidelijk wordt of de koppels samenblijven of dat er kapers op de kust zijn. Wie bij de kiss-off geen zoen ontvangt van een andere kandidaat, moet naar huis.

prince charming

Het gaat volgens RTL voorlopig alleen om de vrouwelijke versie van het programma. Er is ook een mannelijke variant, I Kissed a Boy, met tien homoseksuele mannen. Ook deze Britse reeks is nu te zien op Videoland. Beide programma's worden gepresenteerd door zangeres Dannii Minogue.

Eerder was op Videoland de gay datingshow Prince Charming te zien, waarin een groep mannen in een landhuis vocht om één begeerlijke vrijgezel. Dit programma kreeg na drie seizoenen echter geen vervolg.

Powered by Labrador CMS